Με συγχωρειτε που επεμβαινω,αλλα καλυτερα να μην παμε τη συζητηση στο γιατι ειναι αντιπαθητικη σα χωρα και οχι σαν ομαδα η Γερμανια απο μεριδα ανθρωπων.Δε θα καταληξουμε πουθενα και θα σφαχτουμε στο τελος.Ο καθενας την αποψη του και ειμαστε ολοι αγαπημενοι.
![]()
ΥΓ:Αμαχος πληθυσμος.![]()
Τύπισσα Ρένα, καμία όρεξη για τέτοια, μιλάμε για ποιό λόγο σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει η Γερμανία ή οποιαδήποτε χώρα. Αλλος δε γουστάρει τους τύπους τους γιάνκηδες γιατί είναι έτσι, γιουβέτσι κλπ κλπ και αυτό υποσυνείδητα βγαίνει και στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ.
There is a Dude in town
Το ξερω οτι δεν εχεις διαθεση για σφαγες τυπε.Ιδιως απο σενα δεν περιμενα φασαριες,επειση στο μυαλο μου σε εχω σαν πολυ ενταξει τυπο με πολυ χιουμορ και καλη διαθεση.
Γι αυτο εκανα παραθεση το ποστ του konax (που επισης δε μοιαζει να θελει φασαριες αν κρινω απο τις ποκεροσυζητησεις),απο τον οποιο ξεκινησε η ολη συζητηση.
Πανω κατω ολοι ξερουμε γιατι ειναι αντιπαθητικη η Γερμανια,ε δεν ειναι αναγκη να το συζηταμε εδω μεσα και χαλασουμε παλι τις διαθεσεις μας.
Προσωπικη αποψη βεβαια.Αλλοι μπορει να θελουν να το συζητησουν.![]()
έχει δίκιο.Η Ρένα ..μη συνεχίσουμε ..εντελώς off topic Είμαστε καταρχήν ..
ps.. και εγώ είμαι γερμαναρας..
sent from my cave with smoke signals
Rena (10-07-14)
Πέρα από τα πράγματα που δεν παίζουν ποδόσφαιρο , ο τελικός είναι με τις δύο καλύτερες ομάδες , που επιβίωσαν στον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο . Δεν γνωρίζω αν ο Ντιμαρία θα μπορέσει αν όχι είναι μεγάλο κρίμα , ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής , να μην μπορεί να έχει συμμετοχή στον τελικό . ΟΙ πιθανότητες για εμένα είναι 50-50 , δεν περιμένω βέβαια να δώ ανέμελο ποδόσφαιρο , αλλά πολύ σοβαρές ομάδες . Απο την Γερμανική ομάδα , δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με τον ΣβάΙνσταιγκερ , αν έχει δυνάμεις να αγωνιστεί κατά τα άλλα τιτανομαχία . Τώρα έχουμε και τον μικρό τελικό , που λέτε να σταματήσει η Ολλανδία ? η μήπως θα ξαναγίνει θεριό η Βραζίλ?
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (10-07-14)
voskos_7 (10-07-14)
Αυταααααα....
Τελος το μουντιάλ παμε για φρέσκα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μα τις 1.000 βουβουζέλες!! Έχει σε επανάληψη η νεριτ τον τελικό του 2010 και το έχω στο mute λόγω των χιλιάδων ενοχλητικών βουβουζέλων που με ζαλίζουν...
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Δεν τον εχω δει να παιζει τον μαραντονα, περα απο καποια διασπαρτα παιχνιδια, ξερω τι εχει πετυχει ομως. Οντως δεν μπορω να εχω πληρη εικονα, αλλα νομιζω οτι ειναι το ιδιο καθοριστικος για τις ομαδες του οπως και ο μεσι. Σε μια εποχη ομως που ηταν ευκολοτερο να παρει ενας παιχτης την ομαδα στις πλατες του.
Ποδοσφαιρικα και μονο πιστευω οτι ο μεσι ειναι καλυτερος, σαν προσωπικοτητα πολυ μπροστα ο μαραντονα. Το δευτερο ισως ειναι και σημαντικοτερο τελικα.
ενταξει ρε τυπε, αλλα ουτε ο σβαινσταιγκερ με τον κροος ειναι υπευθυνοι γι'αυτους τους θανατους. Στο κατω κατω η γερμανια σε ολους τους τονους εχεις διαχωρισει τη θεση της απο τις πραξεις των ναζι.
Δεν σ'αρεσουν, μαζι σου. Ουτε εμενα, αλλα αφου παιζουν καλυτερη μπαλα τι να κανουμε;![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kwtsios (11-07-14)
Ξηγάω πρίμα για ποιόν λόγο ΙΣΩΣ να είναι μη αρεστοί οι αλεμάνιοι σε μεγάλη μερίδα (γύρο) του κόσμου. Από κει και πέρα, το ξεκοκκαλίσαμε, του πετάξαμε τα μάτια έξω, σεβαστό ο καθένας να γουστάρει όποια ομάδα θέλει, για όποιους λόγους θέλει. Εϊτε γιατί μένει εκεί, είτε γιατί είναι κατα το ήμισυ αλλοδαπός, είτε γιατί η ομάδα του έχει ξανθά αγόρια, είτε γιατί βάφεται το βράδυ με τέμπερες και κάνει τον Κουασιμόδο στο καμπαναριό του Αγιου Πανετλεήμονα. Εγώ πάλι που τα κάνω ΟΛΑ αυτά, είμαι μόνο Ολυμπιακός. Και από Εθνικές, Ολυμπιακός.
Οσο για την καλύτερη μπάλα, διαφωνώ και παραπέμπω στο ποστάκι του τύπου sadi. Οπως τα λέει είναι. Δεν παίζουν καλύτερη μπάλα οι Γερμανοί, κάθε άλλο. Υπήρξαν ομάδες που έπαιξαν καλύτερη μπάλα από την Γερμανία. Κι αν ο ημιτελικός δεν ήταν αυτό το παρα φύσιν σναφ πορνό, δεν θα τους βλέπαμε τόσο άνετα ως φαβορί. Ευελπιστώ αυτή η ποδοσφαιρική αλητεία που λείπει τόσο από το σημερινό ποδόσφαιρο και την έδειξε η Αργεντινή στον ημιτελικό να ξαναφανεί στον τελικό και ό,τι θέλει ας γίνει. Τοα σημαντικά ξεκινάνε μετά. ICC με Ολυμπιακό και 7 χιονάτες...
There is a Dude in town
Ότι και να γίνει στον τελικό.
Είτε το πάρει ο ναζί οζιλ, με τον αριο μποατενγκ και τον εθνικιστή Κλοζε.
Είτε το πάρει ο αμπαλος Μεσι που ούτε τα κορδόνια του ασπιλου λυπάμαι, αδαμαντινου και ανυπέρβλητου Μαραντονα.
Σίγουρα θα έχει κερδίσει ο καλύτερος.
Καμία ΟΜΑΔΑ δεν φτάνει στον τελικό αν δεν το αξίζει.
Όλα τα άλλα είναι για όσους ξέρουν...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (11-07-14)
Ωραίο παράδειγμα ναζί βρήκες... τον Οζίλ... όταν υπάρχει Σβάινστάιγκερ στην ομάδα...ο άρειος Μπόατεγκ είναι όλα τα λεφτά. Μη μου σπιλώνεις τον Κόλε γιατί θα παίρνει μπαλιές φέτος από τον Τσόρι και θα παστελώνει...
There is a Dude in town
Ο Ρόμπεν λέει πως η Γερμανία δεν χάνει. Ο Ντιέγκο πως δεν είναι ανίκητη.
Αγωνιστικά
Η αλήθεια είναι στη μέση: Αν η Γερμανία βάλει πρώτη γκολ, θα το πάρει εύκολα, καθώς η Αργεντινή είναι δύσκολη στο γκολ. Αν η Αργεντινή βάλει πρώτη γκολ είναι ΜΕΓΑ φαβορί, γιατί δεν τρώει με τίποτα γκολ. Ένας τελικός είναι πάντα 50.50 άσχετα αν τις εντυπώσεις (που δεν παίζουν κάποιο ρόλο) τις έχει κερδίσει η Γερμανία.
Πνευματικά
Και εδώ τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Ποιος το θέλει περισσότερο; Σαχλαμάρα ερώτηση. Και οι δυο το θέλουν σαν τρελοί. Μιλάμε για το παγκόσμιο κύπελλο και όχι για το κύπελλο Ελλάδος. Αν το πάθος κυριαρχήσει έχουν προβάδισμα οι Αργεντίνοι. Αν το παιχνίδι πάει cool οι Γερμανοί. Αλλά και αυτό σχετικό είναι. Υπάρχει τελικός χωρίς πάθος ή χωρίς μυαλό;
Συμπέρασμα
Προβλέψεις δεν χωράνε. Το μόνο που εύχομαι είναι να δούμε καλή μπάλα και να κλείσει όμορφα ένα καλό Μουντιάλ.
Το "σκονάκι" του Ρομέρο
![]()
Ο Ρομέρο ήταν έτοιμος για την διαδικασία των πέναλτι με την Ολλανδία. Είχε μάλιστα κρατήσει και σημειώσεις. Δείτε το βίντεο.
Η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ στην διαδικασία των πέναλτι αποκλείοντας την Ολλανδία. Ο Ρομέρο ήταν ο ήρωας της "αλμπισελέστε" πραγματοποιώντας δύο επεμβάσεις στην "ρώσικη ρουλέτα".
Η τηλεόραση της Αργεντινής έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο όπου ο Ρομέρο έχει σημειώσεις κατά την διάρκεια των πέναλτι κρυμμένες στο σορτσάκι του.
[YOUTUBE]B5Muiby5L0E[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η Αργεντινή, δεν έφαγε γκολ γιατί οι αντίπαλοι της, μέχρι τους 8 δεν το πίστεψαν και επειδή η Ολλανδία δεν έδινε τουλάχιστον επαρκείς βοήθειες στους επιθετικούς από τις πίσω γραμμές.
Αν η Αργεντινή, πάει με την ψευδαίσθηση ότι έχει άμυνα - μπετόν αρμέ, θα σπάσουμε ρεκόρ παραγωγικότητας σε τελικό.
Αυτός ο τίτλος, από την Γερμανία θα ξεφύγει μόνο αν της πάνε όλα τελείως στραβά, ή αν έχει ξεχαστεί στην ευκολία του ημιτελικού - που δεν μου μοιάζουν για τέτοιοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (11-07-14)
Λιονέλ Μέσι. Έκανε μία ένεση κάθε μέρα, για τρία χρόνια
![]()
Το ιατρικό πρόβλημα του Μέσι με την ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης που αντιμετώπιζε.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks