μην σε παρασύρει το σκόρ με Βραζιλία , τώρα βέβαια εγώ γράφω μετά το ματς , αλλά χθες η Αργεντινή έδειξε δύσκολη ομάδα , πάντα ήταν δύσκολη ομάδα , και τσαμπουκάδες , αλλά μέχρι τώρα στο φετινό μουντιάλ , της χρεώνανε το φαβορί , έτσι σε όλα τα ματς έπρεπε η Αργεντινή να παίξει μπάλα , οι αντίπαλοι να παίξουν στο 1/5 του γηπέδου , και αν τυχόν έπαιρναν την νίκη , με μία αντεπίθεση με ένα γκόλ να γίνουν ήρωες . Η Αργεντινή έφτυσε αίμα να φθάσει εδώ , διότι ήταν η ομάδα που έπρεπε να δημιουργήσει και όχι να κλέψει , της χρεώσανε ότι τα περιμένει όλα από τον Μέσι και τον Ντιμαρία , (η σπίλωση της Εθνικής ομάδος της Αργεντινής , είναι συστηματική , όπως και της Σκουάντρα), εγώ μέχρι τώρα βλέπω μία πολύ καλή ομάδα ισορροπημένη , με μόνο μειονέκτημα την κακή διαχείρηση από τον κόουτς (έτσι νομίζω εγώ ο θεατής , ο άσχετος , δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο), Δεν προσφέρει ο Λαβέτσι λέει , ένας παίκτης που ναι μεν δέν έχει χώρο να κινηθεί , πρώτον , δεύτερον η Αργεντινή τον Βάζει στην άκρη ενώ θα ήταν χρήσιμος και πίσω από τον φόρ , (Ινγκουαίν ) δεν έχει δουλέψει η ομάδα σε αυτό . Ολη η Αργεντινή λένε είναι ο Μέσι και ο Ντιμαρία ο Μασεράνο σε όλο το τουρνουά έχει σκυλιάσει , ούτε στην Λίβερπουλ πριν από χρόνια δεν θυμάμαι τέτοιον Μασεράνο , αμ χαφ στόπερ κρυφό φόρ ακραίο μπακ , όλα αυτά σε ένα παλικάρι που στην καριέρα του θέλει έναν παγκόσμιο τίτλο.
Ο Ζαμπαλέτα (δεν θυμάμαι τον σύλλογο του ) ένας θαυμάσιος φουλ μπακ , ατελείωτα χιλιόμετρα , όταν ο αντίπαλος επαναλαμβάνω παίζει στο 1/6 του χώρου , ο Ινγκουαίν ατελείωτες μάχες με τα θηρία , το κεντρικό αμ δίδυμο καλό , ακόμα και βετεράνος Ντε Μιγκέλις έχει δώσει πολλά .
Η Αργεντινή είναι διαβασμένη από τελικούς , το 1986 δεν κατέρρευσε από το Γερμανικό Θαύμα , 0-2 , 2-2 ,3-2 τελικό , το 1990 με μία φοβερή από άποψης ρόστερ Γερμανία και στην τεχνική ηγεσία τον Κάϊζερ , δεν ηττήθηκε από κάποια Γερμανική ενέργεια , αλλά από ένα πέναλτι που ακόμη και σήμερα δεν ξέρουμε αν ήταν.
Δεν είναι η φρου φρου Βραζιλία , έχει υψηλώτατη τεχνική , αλλά έχει νεύρο , ξέρει να παίξει άμυνα , τρομερός ο Ρομέρο , αν βρεί χώρους η Αργεντινή , τότε ο αντίπαλος κινδυνεύει να πάθει ότι η Βραζιλία χωρίς μάλιστα να καταρρεύσει
lefaman72 (10-07-14)
voskos_7 (10-07-14)
Ναι ενω τα 7 γκολ δν ειναι ταπεινωση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (10-07-14)
Παιδια και εμεις ριξαμε 6αρα στη Λεβερκουζεν και φαγαμε 7αρα απο γιουβεντους,ειμαστε αλητες και οι Ιταλοι μαφιοζοι?
Και οι πορτογαλια- ισπανια φαγανε 4-5αρα.Δηλαδη απο τα ποσα γκολ και πανω θεωρειτε οτι δε σεβεσαι τον αντιπαλο?Το 3-0 ειναι καλο?Το 1-4?Μεχρι εκει θεωρειται οτι δειχνουμε σεβασμο?
(Φυσικα δε μιλαω καν για τις εξαρες στην αεκ με καθε ευκαιρια που μας δινεται ή για το ξεκα@ωμα μεγαλων ομαδων τυπου μαδριτης σε ομαδες τυπου βαγιακανο).
Ποδοσφαιρο ειναι.Σιγα μη σκεφτουν "Λυπομαστε τους βραζιλιανους θα σταματησουμε στο 3-0."
Και απο την αλλη φυσικα αν σταματουσαν στο ηθικα αποδεκτο σκορ του 3-0 και μετα γυρνουσε το παιχνιδι,δε θα λεγαμε πληρωσαν τη μεγαλοψυχια τους,αλλα "εχουν τεραστια αρχιδια οι βραζιλιανοι" ή "κοιτα τι εχασαν οι μαλακες".
Κακως τους βαλαμε σε θεση να απολογουνται ξανα,μονο και μονο επειδη δε αρεσει η Γερμανια σε πολλους και ο,τι και να κανει ενοχλει.
ε αμα γραφανε διψηφιο σιγουρα θα ηταν χειροτερα.Για μενα αν δεν ηταν ο τελικος θα βαζανε και αλλα αυτα τωρα που λενε να μην τους ξεφτυλιζανε ειναι παπαριες.Αφου το κανανε ηδη...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ δεν ευτύχησα να είμαι σε πολιτισμένο κράτος , και μάλιστα ένα τέτοιο κράτος κορυφαίο στην Ευρώπη , ώστε να τους εκτιμήσω . Μου αρκούσε αυτό που έβλεπα στα γήπεδα από την Μανσαφτ και τις κραταιές , Γερμανικές Ομάδες , πήρα σκληρά μαθήματα , από αυτόν τον ιδιόρυθμο τρόπο εκμάθησης . Αλλά είμαι από αυτούς που εκτιμούν , δεν μειώνουν τον αντίπαλο , από κακία και ζηλοφθονία , πάντα ένα κακό αποτέλεσμα , έχει και θετικές επιρροές , σε ανθρώπους που στόχος τους είναι να εκτιμήσουν τον καλύτερο , και όχι να νικήσουν και να πάνε στο καφενείο (να την μπουν ), στον φίλο.
Εχω γράψει πάμπολες φορές σε τούτο το ηλ καφενείο, τους βλέπω και τους θαυμάζω, από τα 10 χρόνια μου . Με μοναδικό κριτήριο , το ποδόσφαιρο που βλέπει ένας πιστιρικάς στο τότε μαγικό κουτί , που λεγόταν τηλεόραση. Στα 1981 είδα την διαφορά των πιθήκων με τους πολιτισμένους (το έχω ξαναγράψει ) . Οι πίθηκοι ήμασταν εμείς στην Θύρα 7 , (βρήκα εισητήριο με έναν φοβερό τρόπο) και οι πολιτισμένοι ήταν η ομάδα της Μπάγερν . Ηξερα έχοντας παρακολουθήσει την μανσαφτ και στην Αθλητική Κυριακή , τις Γερμανικές ομάδες τι μας περιμένει . Αυτό που με τρέλαινε , ήταν το πως υποτιμούσαν οι φίλοι και συμμαθητές , την ΜΠάγερν . Οταν η διδασκαλία ξεκίνησε στο Καραϊσκάκης , να δείτε πως τσινάγανε οι υπερπρωταθλητές Ελλάδος , οι δήθεν , και οι Θρύλοι , στα 90 λεπτά αγώνα είναι ζήτημα να αλλάξαμε 50 πάσες . Ξεβράκωμα γαμήσι και προσευχή , από τους ΜΑΓΚΕΣ στο Καραϊσκάκης , φωνές γκρίνιες οδυρμοί αφορισμοί , από τις κυρά Κατίνες στα τσιμέντα του Καραίσκάκης . Δεν χωρούσε ο Γραικίλος Ραγιάς να νοήσει την διαφορά της οργανωμένης ομάδας , από το γύφτικο τσαντήρι . Του παν εισαι θρύλος και το έχαψε , πως να μην το χάψει ? του είπαν είσαι Ανώτερος Ελληνας έχεις πολιτισμό , δεν είσαι Ναζί , και καμάρωνε η Μαντάμ Σου σου . Ούτε τον πολιτισμό του εκτίμησε , ούτε την ιστορία του διάβασε , ώστε να αποκτήσει πρώτυπα , και μέσα από την διαδικασία της εκπαιδευσης , να τα επανάλαβει .Αυτά ήταν Ναζιστική Γερμανική υπόθεση , μέσα από τις εκδόσεις της Ληψίας , η μελέτη όλης της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αποτέλεσμα αυτού η Πίτσα Κίτσα του συνωστισμού στην Σμύρνη , η ξετσίπωτη προσκυνημένη του παγκοσμοιποιημένου οχετού , να δηλώνει ότι δεν έγινε και κάτι σοβαρό τότε , και όμως είναι μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου .
Για να μην κουράζω , πάντα τους εκτιμούσα , πάντα τους στήριζα , δεν με νοιάζει να τον σηκώσουν ντε και καλά , στον τελικό έφθασαν οι πραγματικά καλύτεροι . Να μας συγχωρήσουν οι μπεμπέδες που δεν έφθασαν αυτοί που υποστήριζαν , ναι είμαι με την Γερμανία , δεν θα απαξιώσω την ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!!!! Ο νικητής ο νέος αυτοκράτορας ,θα βγει από τις δύο ομάδες, που έδειξαν πολλά σε αυτό το τουρνουά , δεν ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ να υποβαθμίσουν το άθλημα να το παίξουν 50-50.
ωραιος τελικος πιστευω θα πεσουνε κορμια! ειμαι με αργεντινα αλλα και οι γερμανοι να το σηκωσουν θα το αξιζουν μου αρεσε και πολυ η αθλητικη σταση τους στο παιχνιδι με βραζιλια ουτε τσαλιμια ουτε χαχαχουχα ουτε εξαλοι πανηγυρισμοι παρε τοσα και σπιτι σου
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (10-07-14)
Οι δύο τελικοί που έχουν παίξει οι Τεράστιες αυτές ομάδες , ήταν από τους καλούς τελικούς . Εύχομαι να τριτώσει.
Aδερφε, το να βγαζεις τον Μεσι καλυτερο του Ντιεγκο χωρις να εχεις δει Ντιεγκο αν κρινω απ την ηλικια σου,ειναι ακυρη θεση.
Προσωπικα για μενα ουτε τον Ζινταν εχει φτασει και δεν προκειται να τον φτασει,για τον Ντιεγκο δεν τιθεται καν θεμα.
Εχει γραψει ιστοριες και ιστοριες ποδοσφαιρικες ο Ντιεγκο και με την Αργεντινη και με την Ναπολι,δεν γινεται να μενεις σε ενα γκολ με το χερι η αν ρουφαγε κοκες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
konax (10-07-14)
There is a Dude in town
metro (10-07-14)
Bookmarks