Σελίδα 253 από 266 ΠρώτηΠρώτη ... 53153203213223233243249250251252253254255256257263 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.041 έως 5.060 από 5301

Θέμα: BRAZIL WORLD CUP 2014

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.166
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: BRAZIL WORLD CUP 2014

Πολύ το χάρηκα! Πιο πολύ γιατί μαρέσει η εξέδρα τους και προβλέπω ότι θα γίνει μεγάλη απόβαση στον τελικό...

Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να νικήσεις του Γερμανούς στα πέναλτυ. 16/17 ως τώρα...

Εχει μια ευκαιρία ο Μέσι να γίνει ο καλύτερος των καλύτερων... Ή το παίρνει μόνος του ή δεν θα μετέχει στην συζήτηση...

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (11-07-14), vasilis-thrylos7 (10-07-14)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ Το avatar του χρήστη metro

Thanks
    461
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 250 φορές σε 161 μηνύματα
    Ignore User

Πάντως δεν είναι τόσο χάλια η argentina όπως μας λέγανε οι δημοσιογραφάρες. Αμυντικά στιβαρή ομάδα. Επιθετικά βέβαια είναι μονοδιάστατη, αλλά σε αυτό το μουντιάλ δεν έχουμε δει και καλύτερους.
    Τους δίνω πιθανότητες κόντρα στην γερμανία.

Το avatar του χρήστη red.empire7

Περιοχή
    ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Thanks
    755
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 920 φορές σε 489 μηνύματα
    Ignore User

Στην Βραζιλια ηρθαααααααα στην χωρα του Πελε ολα τα βλεπω μπλεεεεεεεεεεεεεεεε
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5353_6.gif

.

Thanks
    46
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 297 φορές σε 190 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

90λεπτά κακοποίηση του ποδοσφαίρου με σκοπό τι? μια θέση στον τελικό?
    βρε καλώς τα τα παιδιααα...

sent from my cave with smoke signals

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον konax για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-07-14), kwtsios (11-07-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.387 φορές σε 19.005 μηνύματα
    Ignore User

Αν και συνήθως οι περίπατοι, στα ημιτελικά, δεν βγαίνουν σε καλό, δύσκολα πιστεύω ότι μπορεί η Γερμανία να μην στεφθεί πρωταθλήτρια, εκτός και αν ο Μέσσι, έχει σκοπό να καθαρίσει την υπόθεση "Ballon d'or", από τώρα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Η Αργεντινή το θέλει πιο πολύ και την ελκύει το γεγονός ότι η κούπα θα ανυψωθεί μέσα στην κατακαημένη την Βραζιλία.
    Βλέπω Αργεντινή(όπως πίστευα πριν την έναρξη του Μουντιάλ). Ανάλογη εμφάνιση όπως στο Μεξικό το 1986 απέναντι στο 4ο Ράιχ.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

τελικα εκει που το ματς ηταν σουπα και δεν εμπαινε γκολ με τιποτα, ειδαμε απο το πουθενα εξι γκολ, εστω και με πεναλτι.

Μπραβο στην αργεντινη, δεν τους το ειχα με τιποτα. Χρειαστηκαν βεβαια λιγη καλη τυχη σε καποια ματς, κουραστηκαν πολυ να κερδισουν σε καποια που θα επρεπε να παρουν ευκολα, αλλα εφτασαν στον τελικο. Απολυτο φαβορι η γερμανια, ομως σε ενα ματς ολα γινονται.

Δεν την γουσταρω με τιποτα την αργεντινη, αλλα αυτος ο τελικος ειναι μια δικαιωση για το μεσι. Ειναι επιτυχια και μονο που εφτασε ως εδω την αργεντινη οντας ο απολυτος και αδιαμφισβητητος ηγετης της, χωρις να βαλει γκολ με το χερι, χωρις να παιρνει κοκα και χωρις ιχνος αλαζονειας. Το ξερω οτι ο μαραντονα ειναι περισσοτερο "πολιτικη θεση" και οχι απλα ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον κοσμο για καποιους, αλλα για μενα ο μεσι τον ξεπερναει. Ειναι σχεδον αδυνατο να συνεχισει σε αυτους τους ρυθμους τα επομενα χρονια ο μεσι, ομως αν μπορεσει να κανει μια δυο καλες σεζον στην "νεα" μπαρτσελονα για εμενα δεν θα υπαρχει διλημμα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

10. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-07-14), kwtsios (11-07-14), Rena (10-07-14), vasilis-thrylos7 (10-07-14), voskos_7 (10-07-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα εκει που το ματς ηταν σουπα και δεν εμπαινε γκολ με τιποτα, ειδαμε απο το πουθενα εξι γκολ, εστω και με πεναλτι.

Μπραβο στην αργεντινη, δεν τους το ειχα με τιποτα. Χρειαστηκαν βεβαια λιγη καλη τυχη σε καποια ματς, κουραστηκαν πολυ να κερδισουν σε καποια που θα επρεπε να παρουν ευκολα, αλλα εφτασαν στον τελικο. Απολυτο φαβορι η γερμανια, ομως σε ενα ματς ολα γινονται.

Δεν την γουσταρω με τιποτα την αργεντινη, αλλα αυτος ο τελικος ειναι μια δικαιωση για το μεσι. Ειναι επιτυχια και μονο που εφτασε ως εδω την αργεντινη οντας ο απολυτος και αδιαμφισβητητος ηγετης της, χωρις να βαλει γκολ με το χερι, χωρις να παιρνει κοκα και χωρις ιχνος αλαζονειας. Το ξερω οτι ο μαραντονα ειναι περισσοτερο "πολιτικη θεση" και οχι απλα ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον κοσμο για καποιους, αλλα για μενα ο μεσι τον ξεπερναει. Ειναι σχεδον αδυνατο να συνεχισει σε αυτους τους ρυθμους τα επομενα χρονια ο μεσι, ομως αν μπορεσει να κανει μια δυο καλες σεζον στην "νεα" μπαρτσελονα για εμενα δεν θα υπαρχει διλημμα.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (10-07-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Μακάρι οι γαλανόλευκοι να πετάξουν τα μάτια έξω σε ό,τι πιο αηδιαστικό έχει βγει από την κοιλιά του ποδοσφαίρου, την εθνική Γερμανίας.
    Τον κύριο εκφραστή του πιο τυποποιημένου, βιομηχανοποιημένου, φαστ φουντ, ντεκαβλέ ποδοσφαίρου. Τύποι αηδιαστικοί, κλασσικές ναζιστικές φάτσες και ανάλογη συμπεριφορά. Ουστ όρνια.

Αντε να τελειώνει το καρναβάλι του πιο γκέι μουντιάλ έβερ, να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά...
    There is a Dude in town

.

Thanks
    46
    Ignore User

Προεπιλογή Απ: BRAZIL WORLD CUP 2014

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι οι γαλανόλευκοι να πετάξουν τα μάτια έξω σε ό,τι πιο αηδιαστικό έχει βγει από την κοιλιά του ποδοσφαίρου, την εθνική Γερμανίας.
    Τον κύριο εκφραστή του πιο τυποποιημένου, βιομηχανοποιημένου, φαστ φουντ, ντεκαβλέ ποδοσφαίρου. Τύποι αηδιαστικοί, κλασσικές ναζιστικές φάτσες και ανάλογη συμπεριφορά. Ουστ όρνια.

Αντε να τελειώνει το καρναβάλι του πιο γκέι μουντιάλ έβερ, να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά...
    Για κοίτα λίγο στη γωνία αν έρχομαι

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Εχω και με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το να κοιτάζω γωνίες...
    There is a Dude in town

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Απ: BRAZIL WORLD CUP 2014

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από konax Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για κοίτα λίγο στη γωνία αν έρχομαι

Και βαζελάκος και Φιλο-Γερμανός είσαι καμάρι μου?
    Υπό το βλέμμα του Dimace(πολλά λεω), απλά σου λέω ότι εύχομαι να αρπάξει 10 γκολάκια η NασιονάλΜανσαφτ.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Χούμελς: "Δεν θέλαμε να τους ταπεινώσουμε"

Ο Ματ Χούμελς δήλωσε ότι η Γερμανία κατέβασε στροφές στο ημίχρονο με την Βραζιλία καθώς δεν ήθελαν να ταπεινώσουν άλλο την "σελεσάο".
    Οι παίκτες της Γερμανίας αποφάσισαν στο ημίχρονο να σταματήσουν τον καταιγισμό των γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο με την Βραζιλία.
    Ο Ματ Χούμελς σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θέλανε να ταπεινώσουν την Βραζιλία δείχνοντας επαγγελματισμό καθώς το σκορ του πρώτου ημιχρόνου τους εξασφάλιζε την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ.

"Στο ημίχρονο ξεκαθαρίσαμε ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην τους ταπεινώσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον αντίπαλο και το κάναμε καθώς δεν χρειάστηκε να κάνουμε φαντεζί πράγματα. Ειναι σημαντικό που κάναμε το παιχνίδι μας 90 λεπτά.
    Μετά το δεύτερο γκολ τους μπλοκάραμε. Δεν ήταν καλά οργανωμένοι στο γήπεδο και μέχρι το 5ο γκολ δεν χάσαμε ευκαιρία. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Πρέπει να το απολαμβάνεις".
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Thanks
    46
    Ignore User

Προεπιλογή Απ: BRAZIL WORLD CUP 2014

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπό το βλέμμα του Dimace(πολλά λεω), απλά σου λέω ότι εύχομαι να αρπάξει 10 γκολάκια η NασιονάλΜανσαφτ.
    αφού Είμαι μισός γερμανός ρε Σάκη ..τι να υποστηρίζω?
    με την ευχή θα μείνεις χαχαχαχα

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον konax για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (11-07-14), VALVERDES_7 (10-07-14)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων

Πολυ συμφωνω μαζι σου τον τελευταιο καιρο βραζηλια.Μηπως ειναι καιρος να το κοιταξεις?

Εγω Γερμανια ημουν εξ αρχης(αλλα να πω την αληθεια δε τη θεωρουσα φαβορι).Επρεπε να το ειχε παρει καιρο πριν.Μια σταθερη πορεια σε μεγαλες διοργανωσεις,με επαγγελματισμο χωρις προκλητικη συμπεριφορα.

Βεβαια ισχυει αυτο που λες.Αν το παρει ο Μεσι θα εχει παρει σχεδον τα παντα και ισως σταματησει επιτελους η συνεχισης αμφισβητηση.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χούμελς: "Δεν θέλαμε να τους ταπεινώσουμε"

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Ο Ματ Χούμελς δήλωσε ότι η Γερμανία κατέβασε στροφές στο ημίχρονο με την Βραζιλία καθώς δεν ήθελαν να ταπεινώσουν άλλο την "σελεσάο".
    Οι παίκτες της Γερμανίας αποφάσισαν στο ημίχρονο να σταματήσουν τον καταιγισμό των γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο με την Βραζιλία.
    Ο Ματ Χούμελς σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θέλανε να ταπεινώσουν την Βραζιλία δείχνοντας επαγγελματισμό καθώς το σκορ του πρώτου ημιχρόνου τους εξασφάλιζε την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ.

"Στο ημίχρονο ξεκαθαρίσαμε ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην τους ταπεινώσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον αντίπαλο και το κάναμε καθώς δεν χρειάστηκε να κάνουμε φαντεζί πράγματα. Ειναι σημαντικό που κάναμε το παιχνίδι μας 90 λεπτά.
    Μετά το δεύτερο γκολ τους μπλοκάραμε. Δεν ήταν καλά οργανωμένοι στο γήπεδο και μέχρι το 5ο γκολ δεν χάσαμε ευκαιρία. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Πρέπει να το απολαμβάνεις".
    Αρα ισχυει αυτο που ειπε ο Σακης.15-0 ηταν ο αγωνας αν δεν εριχναν ταχυτητα.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (10-07-14)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

γαμώ τη γερμανία και εύχομαι να το πάρει ο μέσι και η παρέα του

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

Faithful (10-07-14), nikos7 (10-07-14), The Dude (10-07-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν νομίζω πως οι Έλληνες της Ελλάδας έχουν πολλούς λόγους να υποστηρίζουν ή να τους αρέσει η Γερμανία. Οι Έλληνες της Γερμανίας όμως, είναι άλλο πράγμα... Μας έχει φερθεί πολύ καλά αυτό το κράτος, ειδικά στα παιδιά μας. Είναι απίστευτο αλλά τα μοναδικά προβλήματα, τόσα χρόνια εδώ, που είχα είναι αυτά (τα λίγα) που μόνος μου δημιούργησα. Το κράτος, ποτέ μα ποτέ, δεν στάθηκε απέναντί μου αλλά δίπλα μου. Και ηθικά και υλικά. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, ελάχιστη ανταπόδοση, είναι να χαίρομαι με τις επιτυχίες αυτού του κράτους. Οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές ή, γιατί όχι, αθλητικές. Έτσι γίνεται στις οικογένειες: Ο ένας για τον άλλο. Και εδώ Έλληνες και Γερμανοί είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Έτσι, παρόλο που το 90 (στη Σκόπελο ήμουν, θυμάμαι) ήμουν με την Αργεντινή του Μέγιστου Ντιέγκο, την Κυριακή θα είμαι με την Γερμανία. Θα χαρώ (δεν πανηγυρίζω ποτέ για πράγματα στα οποία δεν συμμετέχω) αν κερδίσει και αν αυτό δεν γίνει δεν τρέχει και τίποτα. Η μπάλα είναι μια διασκέδαση και τίποτα παραπάνω. Ξέρετε πόσες εφημερίδες χτες δεν είχαν ούτε στις εσωτερικές τους σελίδες (έκλεισαν ύλη χωρίς να περιμένουν τη λήξη ) το αποτέλεσμα με τη Βραζιλία και πόσες άλλες το είχαν σε μια γωνίτσα; Εδώ είμαστε κράτος δικαίου, ευημερίας και πρόνοιας και όχι ποδοσφαιρική δημοκρατία. Αυτά, αγαπημένε μου Σάκαρε, γιατί προσπαθείς, πάντα με αγάπη, να με πειράξεις...

25. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-07-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (10-07-14), kwtsios (11-07-14), VALVERDES_7 (10-07-14), voskos_7 (10-07-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν νομίζω πως οι Έλληνες της Ελλάδας έχουν πολλούς λόγους να υποστηρίζουν ή να τους αρέσει η Γερμανία. Οι Έλληνες της Γερμανίας όμως, είναι άλλο πράγμα... Μας έχει φερθεί πολύ καλά αυτό το κράτος, ειδικά στα παιδιά μας. Είναι απίστευτο αλλά τα μοναδικά προβλήματα, τόσα χρόνια εδώ, που είχα είναι αυτά (τα λίγα) που μόνος μου δημιούργησα. Το κράτος, ποτέ μα ποτέ, δεν στάθηκε απέναντί μου αλλά δίπλα μου. Και ηθικά και υλικά. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, ελάχιστη ανταπόδοση, είναι να χαίρομαι με τις επιτυχίες αυτού του κράτους. Οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές ή, γιατί όχι, αθλητικές. Έτσι γίνεται στις οικογένειες: Ο ένας για τον άλλο. Και εδώ Έλληνες και Γερμανοί είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Έτσι, παρόλο που το 90 (στη Σκόπελο ήμουν, θυμάμαι) ήμουν με την Αργεντινή του Μέγιστου Ντιέγκο, την Κυριακή θα είμαι με την Γερμανία. Θα χαρώ (δεν πανηγυρίζω ποτέ για πράγματα στα οποία δεν συμμετέχω) αν κερδίσει και αν αυτό δεν γίνει δεν τρέχει και τίποτα. Η μπάλα είναι μια διασκέδαση και τίποτα παραπάνω. Ξέρετε πόσες εφημερίδες χτες δεν είχαν ούτε στις εσωτερικές τους σελίδες (έκλεισαν ύλη χωρίς να περιμένουν τη λήξη ) το αποτέλεσμα με τη Βραζιλία και πόσες άλλες το είχαν σε μια γωνίτσα; Εδώ είμαστε κράτος δικαίου, ευημερίας και πρόνοιας και όχι ποδοσφαιρική δημοκρατία. Αυτά, αγαπημένε μου Σάκαρε, γιατί προσπαθείς, πάντα με αγάπη, να με πειράξεις...
    Κοιτάτε τι κάθεται γράφει ένας άνθρωπος για να γλυτώσει την απέλαση και εκτιμήστε, επιτέλους, τον παράδεισο στον οποίο ζείτε οι περισσότεροι...

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (11-07-14), dimace (10-07-14)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Απίστευτο "κράξιμο" σε Σκολάρι από μάνατζερ Νεϊμάρ

Ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, έριξε φαρμακερά βέλη κατά του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων αποτυχημένο, γελοίο και μ@λ@κ@!
    Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι δαχτυλοδειχτούμενος από τους περισσότερους Βραζιλιάνους, θεωρώντας τον ως τον κύριο υπεύθυνο για την "ντροπή του αιώνα" κόντρα στη Γερμανία (1-7 στον ημιτελικό) και ο Βάγκνερ Ριμπέιρο είναι από τους πλέον ένθερμους πολέμιούς του.

Αυτό το έδειξε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, καθώς μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Twitter έκανε μία λίστα με τα "προσόντα" που πρέπει να έχει κάποιος για να προπονήσει την εθνική Βραζιλίας, χρησιμοποιώντας άκρως ειρωνικό ύφος για να "καρφώσει" τον Σκολάρι.

Ο Βάγκνερ Ριμπέιρο μαζί με τον Νεϊμάρ

Σύμφωνα λοιπόν με τον εκπρόσωπο του Νεϊμάρ, οι προπονητικές... αρετές που πρέπει να έχει ο τεχνικός της "Σελεσάο" πρέπει να είναι:
    "Ένα - να είναι προπονητής στην Πορτογαλία και να μην κερδίζει τίποτα.
    Δύο - να πηγαίνει στην Τσέλσι και να απολύεται την επόμενη ημέρα.
    Τρία - να πηγαίνει για προπονητής στο Ουζμπεκιστάν.
    Τέσσερα - να επιστρέφει στη Βραζιλία, να αναλαμβάνει μία μεγάλη ομάδα (Παλμέιρας) και να την ρίχνει στη δεύτερη κατηγορία.
    Πέντε - να αφήνει την ομάδα 56 ημέρες πριν το τέλος της σεζόν και να "αποφεύγει" τον υποβιβασμό.
    Έξι - να είναι ένας παλιομ@λα@κ@ς, αλαζόνας, αντιπαθής, φαντασμένος και γελοίος".
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (10-07-14)

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Ναι ναι το διάβασα και εγώ ,χαχαχα, πολύ ξεφτίλα!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] - Soon

Σελίδα 253 από 266 ΠρώτηΠρώτη ... 53153203213223233243249250251252253254255256257263 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές