αμα πέσουν και αύριοι 8 γκόλ να δεις τι θα γίνει
Και επειδη ειναι ασχημη πουτανα η ζωη μεσα στην ατυχια του διασωθηκε ο νειμαρ ο φουκαρακος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
sadi (09-07-14)
sadi (09-07-14)
Καληνύχτα και τώρα που έμειναν οι τρείς καλύτερες ας το σηκώσει ο καλύτερος , δεν έφθασαν ποτέ 4 ομάδες , έφθασαν 3 και το ρουσφέτι (Μπαλτάκος που λέει)
celticfrost (09-07-14)
Ρε παιδια μηπως αυτοι ηταν οι κλωνοι απο τη διαφημηση της nike ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Είπα να δω Βραζιλία και αυτοί ξηγηθήκανε Ισπανικό...
Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, με κάτι πλοκάμια ΝΑ.
Καλό θα είναι, η αβάντα να σταματάει κάπου στους 16, γιατί με τέτοιες εμφανίσεις, εξευτελίζεται και ο ημιτελικός - αν πχ. η Βραζιλία, δεν έβγαινε με μέσον 1η στον όμιλό της και έπαιζε με την Ολλανδία στους 16, να το αποφεύγαμε, σαν φίλαθλοι, όλο αυτό. Τι φταίγαμε, τώρα, που αντί για ημιτελικό, είδαμε προπόνηση και πηδήξαμε και τον τελικό, καθώς θα θα έχουμε και έναν φιναλίστ τελείως ξεκούραστο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (09-07-14)
Μιλώντας για "modern football" και υποστηρίζοντας τους Γερμανούς, δηλαδή τους Ευρωπαίους τους ιδρυτές αυτού του κατασκευάσματος που θεωρείς ξεφτίλα, νομίζω πως είναι ιδιαίτερα αντιφατικό όλο το σκεπτικό σου. Αλλά τι σχέση έχει με τη διαπόμπευση ενός νεκρού σώματος?? Είναι άσχημο και σκληρό όλο αυτό που έγινε και νομίζω πως οι Γερμανοί απλά "δούλεψαν" άλλη μια μέρα και τίποτα άλλο. Ούτε κύριοι, ούτε άφησαν να φάνε γκολ, ούτε τίποτα. Σίγουρα κατέβασαν ταχύτητα αλλά όχι για λόγους σεβασμού...
Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο η Άγκελα Μέρκελ χορεύει ημίγυμνη το "θα γίνω Βραζιλιάνα με το σομπρέρο μου"![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
consigliere (09-07-14), voskos_7 (09-07-14)
Και γιατί να μην παίξουν να βάλουν κι άλλα ρε παιδιά; Το γκολ δεν είναι ο σκοπός ή κάνω λάθος; Γιατί δηλαδή όταν πετυχαίνεις τέτοιο συνδυασμό καταστάσεων να μη το γλεντάς, που είναι το μεμπτό γιατί σας έχασα μερικούς...
Rena (09-07-14)
sadi (09-07-14)
Αποψε θα ονειρευτω οτι βαζω και γω γκολ, με πεναλτι μαλιστα
Δεν τους υποστηρίζω Νικο, δεν υποστηρίζω καμιά σύγχρονη ομάδα γενικότερα, προτιμώ αυτες που "μένουν πίσω" και προτιμουν να παιζουν μπάλα.
Αρα δεν ειναι αντιφατικό το σκεπτικό μου. Καμία υποστήριξη στους Γερμανούς, αντίθετα τη Βραζιλία υποστηρίζω! Οπως και θα σου εξηγήσω παρακάτω.
Τώρα για τους Γερμανούς προφανώς και απλα "δούλεψαν" αλλά έσπασαν και το κακό σπυρί της Βραζιλίας που είχε πέσει σε κώμα ποδοσφαιρικά από το 1990 όπως σου είπα. Αρα θεωρώ ότι ήταν καλό αυτό που συνέβη.
Το γκολ της Βραζιλίας πάντως είμαι 100% πεπεισμένος και βλέποντας το πια σε χιλιοστή επανάληψη ότι είναι 100% στημένο. "Αντε βάλτο κι εσύ ρε κακομοίρη". Το κατέβασμα ταχύτητας έγραψα από το πρώτο ημίχρονο γιατί έγινε και σαφώς δεν είχε πουθενά σεβασμό μέσα. Ο σεβασμός είναι στο εξής : Αν στη θέση της Γερμανίας ήταν η Ελλάδα και πετυχαίναμε το 20ο μας γκολ θα πανηγυρίζαμε λες και πετύχαμε το πρώτο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και τελικά εν τάχει, για να μην το μακρηγορώ καθως το θέμα δεν είναι παρά για καφενειακή κουβέντα, που καλή είναι , αλλά πήγε πολύ αργά, το δίκαιο σκορ με βάση την εικόνα των δύο ομάδων θα ήταν γύρω στο 15-0 υπέρ των Γερμανών. Πιέστηκαν πολύ οι Φρίτσηδες για να μη βάλουν πάνω από 10.
red.empire7 (09-07-14), VALVERDES_7 (09-07-14), voskos_7 (09-07-14)
πιστευω οτι αν δεν ηταν ο τελικος δεν θα ειχαν σβησει τις μηχανες οι γερμανοι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (09-07-14)
Bookmarks