ΜΟΥΡΑΤΗΣ (09-07-14), kwtsios (09-07-14), Nikolaos_Kokkinos (09-07-14)
Τι να πω ρε Γιάννη; Τα λέω τόσα χρόνια: χίλιες φορές καλύτερα άγνωστος Δανός παίκτης, παρά γιαλατζί μάγος από κει κάτω... Κάποτε είχαν οι Λ.Αμεικάνοι μπάλα. Τα τελευταία 10 χρόνια ΔΕΝ έχουν ΤΙΠΟΤΑ. Πως να το κάνουμε; Και ΔΕΝ αφήνουν τις ομάδες που κάτι θα μπορούσαν να κάνουν (Κολομβία, Χιλή) να πάνε μπροστά, για το καλό του ποδοσφαίρου τους. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ! Τι να λέμε τώρα; Η ομάδα του 2004 ήταν σίγουρα ημιτελικό. Και η τωρινή από ατυχία δεν προχώρησε. Η Ευρώπη έχει πλέον την μπάλα και οι υπόλοιποι τα τρία μου...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (09-07-14), kwtsios (09-07-14), Nikolaos_Kokkinos (09-07-14)
Αυριο εχει Μεσι...
Τωρα εξηγειται το γιατι ο ρ.καρλος εβαλε τον χολεμπας καλυτερο αρ.μπακ μετα τον μαρσελο...κατι ειχε ψυλλιαστει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θέλω δηλώσεις Σκολάρι !!! Τι του έκατσε του Σπυρόπουλου Γερμανογεννημένος και μεγαλωμένος , και να πρέπει να λυπάται για την Βραζιλία , θα το κάψει μόλις πάει στο ξενοδοχείο
Ολιβερ κααν στην τιβι.
Ειδαμε μια ομαδα να παραπαιει σε ολα τα επιπεδα...
Μέχρι στιγμής, οι Βραζιλιάνοι ζουν το ανέκδοτο “Παιδιά, να οργανωθούμε. Έχω φάει 5 και δεν έχω ρίξει ούτε έναν!” [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
— Freddos (@Freddos) [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Από πότε η Βραζιλία έγινε τόσο αντιπαθής σε τόσους πολλούς?
Γενικότερα,όταν ένα πτώμα περιφέρεται κ ο ισχυρός ασελγεί πάνω του, νιώθω περισσότερο αποτροπιασμό για τον διαπομπευτή.
Κρίμα για τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Βραζιλία αυτή η ντροπιαστική και πολλή σκληρή ήττα.
Άλλη κλάση οι Γερμανοί αλλά όχι και κύριοι..Έκαναν τη δουλειά τους όπως πάντα χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Μαγκιά τους μιας και ακολούθησαν την ιστορικά αποδεδειγμένη νοοτροπία τους....
Η Βραζιλία έγινε αντιπαθής από το 1990 και μετά που αποφάσισε να ενστερνιστεί το "καλύτερη η κούπα παρά η μπάλα" (κάτι μου θυμίζει αυτό αμυδρα...τελος παντων το αφηνω).
Πάντως εξακολουθω να λεω. Κύριοι οι Γερμανοί. Δεν ξεφτίλισαν (όπως θα μπορουσαν) με τους πανηγυρισμους και τα χαβαλίκια τον αντίπαλό τους, παρά μόνο μέσα στο γήπεδο. Και το γκολ των Βραζιλιάνων ήταν προσφορά των Γερμανών, πιθανον και με εντολή απο τον πάγκο.
Όπως και να έχει ως τρελλος φαν της Βραζιλίας Προ 90 χάρηκα την ξεφτίλα του "modern football"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πωωωωω μιλαμε για ταπεινωση οχι αστεια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
να ρίξω ποστ ή θα ξανκακλείσει το θέμα?
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (09-07-14)
Bookmarks