Βεντουζα λεμε
όταν ο καιρός βρέχει ψωλές δεν βγαίνεις , με το κώλο πασαλειμένο καροτέν , και δεν τον στολίζεις με τάγκα . Σε πήγαν βόλτα , μακρύτερη από ότι σου άξιζε ε ώρα σου ....
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
Να ο σούρλες
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μεδέν το έξι. Ούτε που πανηγυρίζουν οι Γερμανοί. Ημιτελικος Π.Κ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
γκκκκκκκκκκκκκκκκοαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοολλλ
ΧαχαχαχαχαχαΧ ηρθαν 6-αρες!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Και γαμώ τις παιδικές χαρές η άμυνα της Μπραζίλ...
Faithful (08-07-14)
τι γινεται ρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
6?
ποποποπο θα γινει της πουτανας στην βραζηλια ...
δεν νομιζω να εχει πιο βαρια ηττα στην ιστορια της
μιλερ 11.γκολ θα το σπάσει το 16 του κλοζε
sent from my cave with smoke signals
ΑΠΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... Τοσο απλο και ταυτοχρονα τοσο δυσκολο να το πετυχεις
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μονο η Βραζιλία και η Αεξαρα
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
konax (08-07-14)
Ερχεται ο Παστορας απιστοι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μεγάλο τρολ ο σκηνοθέτης, ο άλλος τον έβγαλε τον Φρέντ για να μη τον κράζουν και πάει και τον μοστράρει στα μάτριξ!![]()
celticfrost (08-07-14)
Οποτε θελουν βαζουν γκολ οι Γερμανοι,ετσι και δεν τον χαν ψιλοπαρατησει το ματς θα γραφε διψηφιο και ανετα το κοντερ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (08-07-14)
Ρε μαλακες οι Γερμανοι νιωθουν τύψεις, το βλεπεις στα πρόσωπά τους. Θα βαλουν κανα-δυο αυτογκόλ μάλλον για να το φερουν καπως στα ίσα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks