Και γαμώ τα σουτ αυτος ο Φρεντ. Ποσο κανει είπαμε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Σούρλε"
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Malaka ποσο πλΑκα τους κανουνε;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Φρεντ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
celticfrost (08-07-14)
Ρε παπαρες τι πεφτετε ετσι ΗΜΑΡΤΟΝ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
celticfrost (08-07-14), sabar77 (08-07-14)
Όχι μόνο διασύρονται, βουτάνε για να πάρουν πέναλτι μπας και βάλουν κανένα. Λίγη ντροπή ρεεεεεεεεε...
Αυτό το τέλειο τεχνικό κοντρολ που εχουν ολοι οι Βραζιλιάνοι σε σκοτώνει.
sabar77 (08-07-14)
Κοθταχτε κατι καραγκιοζηδες ρε...με μηδεν πασες τρεχουν ολοι μαζι...ξεφτυλισαν μια ιστορικη ομαδα
consigliere (08-07-14), sadi (08-07-14)
vasilis-thrylos7 (08-07-14)
Κοίτα που στο τελευταίο λεπτό οι Βραζιλιάνοι θα κάνουν όπως εμείς μικροί στις γειτονιές. Δεν έχει σημασία πόσο είναι το σκορ, όποιος το βάλει κερδίζει...
celticfrost (08-07-14)
εμένα να δείς Στάθη μου
moral ηθικόν , πάνω σε αυτό παίρνεις άριστα , ήσουν ο μοναδικός στο φόρουμ που ήσουν κατηγορηματικός και αδίστακτος
μάλλον πρέπει να έχουν ξεκινήσει τα τάνκ να ζεσταίνουν τις Ντίζελ μηχανές τους.
Χαχαχααχ κανουμε κΙ ψαλιδακια ναουμ
Bookmarks