consigliere (08-07-14)
XaxaxaxaaxxaXaxxaxa axaxaxaxa xaxaax a. Klaio leme... Βαλτε το νικονα μεσα να βαλει και αυτος ενα...
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
consigliere (08-07-14)
Ενταξει παλικαρια,αυτο ειναι Η ΞΕΦΤΙΛΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (08-07-14)
Θα κλάψουν μανούλες απόψε! Αυτό που γίνεται είναι από άλλο πλανήτη!
ουτε ο πιο αισιοδοξος φιλαθλος της γερμανιας δε θα το περιμενε αυτο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η απλοτητα του ποδοςφαιρου..το απλο ειναι παντα κ το πιο ομορφο.. Οταν το απλο ποδοσφαιρο ξεκωλιαζει τις τζιριτζαντζουλες και τις τριπλιτσες με τα πολλα σκουλαρικια
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Τα ιδια θα κανουν και οι Ολλανδοι αυριο
Πραγματικα ειναι αμαρτια που δν περασαμε την κοσταρικα, ο νικας και καραμπαλικας θα ηταν καλυτερο αμυντικο διδυμο απο τις αφανες της μπραζιλ
Η Βραζιλία παίρνει αυτό που της αξίζει. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Εδώ δε χωράνε διαιτησίες. Απολαύστε το ξεβράκωμα άφοβα.
dimace (08-07-14)
Χαλαρα το καλυτερο μουντιαλ εβερ.. Χαλαρα ομως. Το κακο ειναι οτι η βραζιλια θα καει περα ως περα αποψε το βραδυ, θα γινουν ιστοριες
consigliere (08-07-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (12-07-14), sabar77 (08-07-14), sadi (08-07-14)
consigliere (08-07-14)
puta germany...![]()
vasilis-thrylos7 (08-07-14)
Ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο σκορ τα τελευταία 25-30 χρόνια; Μην πάμε πιο παλιά, άλλες εποχές...
panahs7 (08-07-14)
consigliere (08-07-14)
γαμωτο ηθελα να δω εναν τελικο βραζιλια-αργεντινη και αυτο που κανουν σημερα οι γερμανοι να το κανανε οι αργεντινοι στον τελικο...να γινει της κακιας πουτανας...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για πλάκα ρε....
... there's no such thing as "too much"...
celticfrost (08-07-14)
Μαρινακη παρε κλοζε χτες..χαλαρα 60 γκολ στη σουπερλιγκα
consigliere (08-07-14)
Bookmarks