Πάει για οβεράκι το ματς...
Τώρα θέλει 2 πέναλτι η Μπραζιλ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάει για οβεράκι το ματς...
Ξεβρακωμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σας τα ΕΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
captain-cook (08-07-14), consigliere (08-07-14), voskos_7 (09-07-14)
Τωρα θελει 3 μπέναλντι η Μπραζιλ.
Πλακα τους κανουνε οι Γερμανοί από την έναρξη, πράγμα αναμενόμενο. Η διαφορά των δύο ομάδων στο τουρνουά ήταν χαώδης. Είναι κρίμα που η Ελλάδα δεν έπαιξε με τη Βραζιλία (και με τον Νεημάρη) στον όμιλο, θα χαιρότανε λίγο οι Ελληνολάγνοι αφού θα έχανε και απ' αυτούς η κατα φαντασίαν Σελεσάο.
Τώρα θελουν 4 πεναλτι οι Βραζιλιάνοι.
Πωπω ωωωωωω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε πστ πώς θα ήθελα να έπαιζε κι ο Νειμάρ, να μην υπάρχει καμμία δικαιολογία....
3-0//.
... there's no such thing as "too much"...
τσοντα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕ!!!![]()
ετσι...με την αρμυρα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
Παει για πολλα με λιγα το ματς,δεν προλαβα να το γραψω 3-0!
Αν δεν σταματησουν τα Γερμανα,θα χουμε μεγααλη κηδεια αποψε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
τι εγινε ρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Bookmarks