Μου κάνεις φίλε μακάρι να τους πατήσει , η αμφιβολία μου είναι τα κοράκια , αλλά και ο Λεβ , αλλά όπως το είπες , η leibstandarte adolf Hitler , 1st ss panzer division , η mannschaft εθνική ομάδα δεν είναι παιδική χορωδία , για την Ιστορία ο διοικητής της Σεμπ Ντητριχ σάρωσε την Γαλλία στον Β πόλεμο κάτι σαν ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας , και έκανε και μία προσκοπική εκδρομή , με την κατάληψη των Βαλκανίων , κολώσανε μόνο όταν μπήκαν στην Ρωσική Στέπα .
Τέλος πάντων, για εμένα δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο ,αλλά είναι μεγάλο κρίμα ,να πάει τελικό αυτή η βραζιλία . Αν μιλάγαμε για την Βραζιλία του 1982 τότε θα είχα κατασκηνώσει έξω από το Μαρακανά από πέρσι . Αλλά τούτοι εδώ , με την καμία
πολυ κακη παραδοση οι γερμανοι με τους βραζιλιανους. Βασικα δε τους εχουν κερδισει ποτε σε επισημο παιχνιδι και ποτε σε παιχνιδι εκτος γερμανιας, νικες-ηττες 4-12 τετοια παραδοση δε πρεπει να εχουν με καμια αλλη ομαδα. Ειμαι πολυ περιεργος να δω το παιχνιδι σημερα που οι γερμανοι εμφανιζονται πολυ καλυτεροι απο τους βραζιλιανους, θα ειναι παντως μεγαλη εκπληξη να περασουν
η αλήθεια είναι ότι τους πάνε γαμιώντας μέχρις εδώ.σφαγιάσανε την κροατία για να
περάσουν πρώτοισφαγιάσανε και την χιλή στους 16,σφαγιάσανε και την κολομβία στους 8
(με το ακυρωμένο γκολ και τις κόκκινες που δεν δόθηκαν) για να περάσουν οι
αγαπούλες στους 4.έλεος.σήμερα γκολ και πούτσα στους βραζιλιάνους.
μακάρι να τους το έδιναν οι αργεντίνοι αλλά αυτοί δεν μπορούν.και οι γερμανοί μου κάνουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
Εγώ δεν την πιστεύω αυτή τη Γερμανία. Εκτός της πρεμιέρας που διέσυρε τους αστείους Πορτογάλους, στα υπόλοιπα ματς τον ψιλοέπαιξε, ενώ την περίμενα να φτάσει με πιο εκκωφαντικό τρόπο στους 4. Επίσης, βλέπω ότι σε κάθε φάση η Βραζιλία παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Στους ομίλους ναι σπρώχτηκε, αλλά και στους 16 και ειδικά στους 8 απέναντι στο πιο δύσκολο "αουτσάιντερ" του θεσμού έπαιξε πολλή καλή μπάλα και δίκαια πέρασε. Μαζί με τον κόσμο και την θέληση, η ζυγαριά γέρνει προς τους λατίνους...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-07-14)
Δεν χάνουμε σήμερα λέμε ....ξεκινάει με κλοζε...Πάμε μωρή αρρώστια ξεσκισε τα Ρομά !!!
sent from my cave with smoke signals
Ελπίζω να γίνει σήμερα το γεγονός που θα σημάνει την διακοπή του Μουδιαλ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
Πίστευα σε τελικό Βραζιλία-Αργεντινή πριν την έναρξη του Μουντιάλ, τώρα βλέπω πιθανό ένα τελικό Ολλανδίας-Γερμανίας με νικητή την πιο συνεπή και πιο φορμαρισμένη ομάδα του τουρνουά: Την Ολλανδία...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Έτσι σε θέλω! Ήρθε η ώρα για το τέταρτο αστέρι. Κλόζε μέσα, Εζίλ ΕΞΩΩΩΩΩΩ! και θα περάσουμε με 2 τεμάχια το ελάχιστο.
*δεν καταλαβαίνω πώς, με τόσες καλές ευρωπαικές ομάδες, υπάρχουν φίλαθλοι που υποστηρίζουν λατινοαμερικάνικες. Ναι μεν, για παράδειγμα, το ποδόσφαιρο της Αγγλίας, της Πορτογαλίας, της Ελβετίας, κλπ. είναι για τα μπάζα και ΔΕΝ μπορεί να αρέσει σε κανέναν Ευρωπαίο, αλλά, από την άλλη, δεν είναι λόγος για να υποστηρίζει την πχ. Κόστα Ρίκα. Γι' αυτό η Ευρώπη θα είναι ΠΑΝΤΑ σκορποχώρι...
konax (08-07-14), VALVERDES_7 (08-07-14), voskos_7 (09-07-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (08-07-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τον μαμ....νε τον ύμνο τους...
*φανατισμένοι οι γύφτοι...
Σπυρόπουλος ε; Ευτυχώς δεν παίζει ο Σούνιυγα...
Φτουυυυυ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
thooomas müüüüllleeerr
sent from my cave with smoke signals
dimace (08-07-14)
Το πρώτο για τους γύφτουλες. Ελπίζω σε συνέχεια...
* Ο Καρβάλιο έχασε τον Μίλλερ...
*κοίτα πέναλντι που ήθελε να πάρει ο ρομά...
consigliere (08-07-14), voskos_7 (09-07-14)
Bookmarks