ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-07-14)
ρε παύστη από την ώρα που ξεκίνησε ήταν στόχος τα πέναλτι φοβεροί είναι
πάντως αν πάει πέναλτι συμφωνώ με τον Δημήτρη μάλλον θα περάσουν οι Αμερικανοί
το εχουν εκει που θελουν οι κοσταρικανοι το ματς
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα φτάσει τελικό και θα το σηκώσει μόνο απ' τα πέναλτι...![]()
panahs7 (06-07-14)
Kαι από τους μεγαλύτερους φορολογικούς παραδείσους θα πρόσθετα Σάκη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ολα αυτά εμένα μου πιστοποιούν πόσο σοφή είναι η Μανσαφτ , η οποία είναι η ομάδα η οποία δεν χρησιμοποιεί τα άκρα πολύ , επιμένει κάθετα ΑΡΙΣΤΑ πράττει.
Ρισκάρει πολύ ο Φαν βγάζει το τρίτο στόπερ και βάζει τον Χούντελαρ νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο
Επιτέλους! Έκανε τη σωστή κίνηση ο Γκαλ. Θα το καθαρίσει τώρα το παιχνίδι. Περιμένετε και θα δείτε...
Τελικα θα παει στα πεναλτι και θα περασει η Ολλανδία, ενω ο Ναβας θα τα φαει ολα όρθιος![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
το κοράκι έβγαλε κάρτα απίστευτο
το χει γαμησει ο ρομπεν αποψε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-07-14)
κάνει τεράστιο παιχνίδι Ηλία ο Ολλανδός ίσως το καλύτερο που έχω δει ποτέ από αυτόν
Κάτι πρέπει να παίρνει αυτός ο Ρόμπεν δεν παίζει. Τρέχει σαν διάολος....
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
δεν έχουν καθαρό μυαλό πλέον από τώρα το ματς είναι ρώσικη ρουλέτα , δεν έχει λογική τώρα απλά αγωνίζονται
VALVERDES_7 (06-07-14)
Bookmarks