Red&White-Nick-7 (06-07-14), sadi (05-07-14)
Παει περιπατο το καλο μουντιαλ που βλεπαμε,το ενα ματς χειροτερο απ τ αλλο ειναι τα τελευταια.
Ενα γκολ και μετα ολοι πισω,βαστατε παλικαρια.
Με εχουν απογοητευσει ολοι οι μεγαλοι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Red&White-Nick-7 (06-07-14), sadi (05-07-14)
Πίπες το μουντιάλι, μόντερν φουτμπολ εντελώς.
Τα πολλα γκολ της πρωτης φασης, αποτελεσμα της ψηφοθηρίας της ΦΙΦΑ που έδωσε θέσεις σε 8 ομάδες παραπανω με αποτελεσμα να δουμε ανέκδοτα οπως το Ιραν, η Νιγηρία, το Καμερουν, η Αυστραλία, η Κόστα Ρίκα, η Ελλαδάρα και αρκετά ακόμα στην τελική φάση, δεν έφτασαν για να κανουν τοσο "λαμπρό" το μουντιάλ. Σε συνδυασμό με τη διαιτησία που στα τελευταία 3-4 μουντιάλ παίζει ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρολο στις προκρίσεις, χέσε μέσα πολυχρόνη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ουστ ρε ναβας
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sadi (05-07-14)
Βραζιλία-Γερμανία και διαφαινόμενο Ολλανδία-Αργεντινή σαν ημιτελικά. Εάν ο Κάμπελ δεν κάνει κανα κουφο.
Πριν από το 1990 τέτοιοι ημιτελικοί θα ήταν εγγύηση θεάματος και σασπενς. Τώρα μάλλον θα κλάψουν τα ματάκια μας.
21 επιθέσεις η Ολλανδία με μο στους υπόλοιπος για όλον τον αγώνα 34
Πολύ ωραία παρατεταγμένες και οι δύο ομάδες
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως το ανέκδοτο Κόστα Ρίκα κρατά ακόμα το μηδέν στην άμυνα. Μήπως κάνουν βουντού εκεί κάτω;(και ήθελα να μετρήσει πολλά αυτό το αρ....ι ο Νάβας...)
Aντε να το φάει το γκολάκι η Κόστα Ρίκα. Αρκετά με την κ...άρα της...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Όχι ρε πού...η! Έβγαλε έξω τον Κάμπελα και ο Καναδός από τα νεύρα του πέταξε την τηλεόραση από το μπαλκόνι! (και ήταν από τις καινούργιες τις καλές τις 4Κ...) Τέτοια λατρεία για τον μαυρούκο σου λέω...![]()
VALVERDES_7 (05-07-14)
Δεν περνάει η Ολλανδία, απόψε έχει έκπληξη...
Για δες... η Κοστα Ρίκα η πουτανα δεν καθεται να χασει! Αίσχος!
Αυτο το ματσάκι για μενα ειναι ο καλύτερος ως τώρα προημιτελικός, χωρίς να πλησιάζει ύψη θεάματος "τρομερα" , είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιγνίδι.
SOLID (05-07-14)
και εμεις να ειμασταν τελικα στην θεση της κοστα ρικα δεν πιστευω οτι θα τρωγαμε καμια 5αρα.Λογικα δεν θα περναγαμε αλλα πιστευω θα πουλουσαμε ακριβα το τομαρι μας.Κριμα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ανετα θα ειναι ο επομενος keeper της Ρεαλ Μαδριτης.
Καταπληκτικος ο Ναβας.
Λογικό ήταν ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Κοστα Ρίκα με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετώπιζαν τους Ολλανδούς. Το ζήτημα είναι ποια ομάδα είχε τους καταλληλότερους παίκτες να το κάνει. Και αυτή , εντός γηπέδου τουλάχιστον αποδείχθηκε ότι ήταν η Κόστα Ρίκα.
SOLID (05-07-14)
πω πω ο ρομπεν πρεπει να εχει παρει μαθηματα απο τον καραγκουνη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
απιστευτη κωλαρα
—John Lennon
Εδω δείτε κωλοφαρδια...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks