ΜΟΥΡΑΤΗΣ (05-07-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (05-07-14)
Ένας π..στης στην παραγωγή δεν υπάρχει να πει στον Σπυρόπουλο να σταματήσει να λέει τον παίκτη Σούνιιιγα;; Τιλτάρω άσχημα λέμε, δεν τον αντέχω άλλο...
Λεβεντοπαίδια γιατί ακυρώθη το γκολ της Σνιφαρίας;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi (04-07-14)
Παιχτούρα Νταβίντ Λουίζ και γκολάρα!
Μαύρο Μπραζιλέιρο στις εξέδρες ψάχνω με το κυάλι![]()
Ένας λόγος για τον οποίο μπορείς να χαρείς αν αποκλειστεί η Κολομβία, είναι που δεν θα ξανακούσεις τον Σπυρόπουλο να λέει Σούνιυγα...
Ο Καρμπάγιο όχι μόνο δεν έδειξε κόκκινη, αλλά έδειξε κάρτα στον Σέζαρ ενώ αυτός είναι στο έδαφος και σφαδάζει!![]()
Η αλήθεια ήτανε οτι αφού ο κανονισμός δεν εξετάζει πλεον καθόλου την πρόθεση αλλά μόνο την προφανή θεση για γκολ στην περίπτωση της κάρτας, δεν βλέπω πιο προφανή θέση για γκολ από ένα μέτρο σε άδειο τέρμα. Ε, μια κοκκινούλα;
Το ζήσαμε κι αυτό. Η Εθνική Βραζιλίας κλεισμένη στο μισό γήπεδο απ' το 75' και να διώχνει τη μπάλα μακριά...
Ολλανδια-Βραζιλια και Αργεντινη-Γερμανια λογικα θα εχουμε στους 4 πλεον
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γερμανία Βραζιλία είναι ήδη το ένα ζεύγος, τύπε. Το άλλο αύριο...
There is a Dude in town
Φρίκη....
Ελπίζω να μην το κατάλαβε και το φρικτό κτήνος να έφυγε μόνο του αργότερα.
Ίσως για αυτό έκλαιγε μετά το τέλος του αγώνα;![]()
Ένα κλικ είναι οι διαφορές των ομάδων στη φάση των 16. Καλά παιχνίδια, που κρίνονται στο γκολ, αγωνία και διαφορετικές κάθε φορά επιθετικές λύσεις απ' τις ομάδες. Και καθώς πλέον όλος ο πλανήτης ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιρο, προβλέπω πως στο επόμενο μουντιάλ οι διαφορές ακόμα περισσότερων ομάδων θα είναι αμελητέες και τα παιχνίδια μεγαλύτερα θρίλερ.
Φαβορί η Βραζιλία στο παιχνίδι με την Γερμανία και ας λείψει ο αρχηγός της. Πάντως μιλάμε για προβάδισμα 51 με 49%, δλδ μικρή διαφορά. Πιστεύω ο Λεβ να ΜΗΝ βάλει τον Εζίλ και να ξεκινήσει, όπως απόψε τον Κλόζε. Υπάρχει λόγος που οι ομάδες έχουν τουλάχιστο έναν επιθετικό, τον οποίο δυστυχώς αγνοεί ο Λεβ. Από τα ζευγάρια αύριο θα ήθελα να περάσουν Ολλανδία και Βέλγιο και στον τελικό να ανταμώσουν Γερμανοί και Ολλανδοί να δω τη μονομαχία Μίλλερ με Ρόμπεν. Η Ολλανδία ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ έναν παγκόσμιο τίτλο, βάσει ιστορίας και ομάδας. Όμως η Γερμανία έχει πολλά χρόνια να κερδίσει τίτλο και θέλει επίσης πολύ τη διάκριση. Θα γίνει ΚΑΛΟ παιχνίδι με αυτούς τους δυο.
voskos_7 (05-07-14)
Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία ορισμένων σημαντικών μονάδων της, αλλά σαν εραστής της ποδοσφαιρικής ιστορίας της, θα σημείωνα ότι είναι αισχρά τραγική ειρωνία, η παρούσα σύνθεση την Ολλανδίας, να βρεθεί με παγκόσμιο τίτλο: Και οι άλλοι να μην το αξίζουν, που λέει ο λόγος, τέτοια ιστορική ανορθογραφία, δεν αντέχεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πωπω τον γαμησε τον νευμαρ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καταγμα σπονδυλου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks