differance (01-07-14), lefaman72 (01-07-14)
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ λ
άντε σιχάματα τραπεζίτες αφρικανοί αλβανοί και όλες οι σκατόφατσες άντε γαμηθείτε σιχαμένοι
differance (01-07-14), lefaman72 (01-07-14)
δικαιο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
τον θυμάμαι Δημήτρη και τον Αρντίλες και τον Ταραντίνι και τον Λούκε και τον πασαρέλα
dimace (01-07-14)
πιο σιχαμένη ομάδα από τους μεταλαγμένους καμηλιέρηδες σε Ευρωπαίους δεν έχω ξαναδεί γαμιέστε και ας είχατε δοκάρι παπάρια του κερατά άϊντε στο διάολο
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΚΛΠΜΠΑΛ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ο ΡΕΦΕΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟς
Ο καρίόλης ανύπαρκτο φάουλ έδωσε το μουνί
άντε γαμηθείτε σκυλοπαπάρια να μην σας ξαναδώ σε γήπεδο αιχαμένο συγκρότημα
ασφαλώς , και δεν είμαι και φαν της Αργεντινής , απλά τώρα ήταν να περάσει η Ελβετία ? η Αργεντινή είναι ένα δέος έναντι στην βραζιλία , και την θέλω να πάει ψηλά , για να σφίξει ο κώλος των βραζιλιάνων.
Εχουμε μεγάλο ευρωπαϊκό εμφύλιο ΓΑλλία Γερμανία μην το ξεχνάς ένα φαβορί έξω δηλαδή , ανέξοδα για την Βραζιλία , για αυτό καίγομαι να φθάσουν καλες ομάδες ψηλά και όχι σκουπίδια σαν τους Ελβετούς της πούτσας
kwtsios (01-07-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (02-07-14)
Πολύ το χάρηκα που έσκισαν αυτήν την κωλοφάρα
ολα τα φαβορι ειναι φετος ΓΤΠΚ. τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδια; Μονο η γερμανια καπως την παλευε στους ομιλους, αλλα στο νοκ αουτ λιγα πραγματα και αυτη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κλάμα τα μουνοπανα...
Παίξτε μπαλα ρε αν μπορείτε.
Και μα μην ξεχάσω.
Γιάννη σίγουρα δεν παίζειπσλα η Αργεντινή, αλλά οι αντίπαλοι της με τον σημερινό για μεγαλύτερο παράδειγμα όταν ακούνε Μεσι, βάζουν και το πούλμαν στο τέρμα.
Καμία ομάδα δεν πήγε να παιξει μπάλα εναντίον της αλμπι σελεστε, όλοι να σταματήσουν το Μεσι κατέβηκαν.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (02-07-14)
προς κακομαθημένα της εθνικής μας: είδατε στο 118' ο μέσι τι έκανε και τι κάνατε εσείς στην κόντρα
για αυτό είναι εκεί που είναι τόσα χρόνια η αργεντινή
Eντάξει παιδιά, από μπάλα φούτσες αλλά και ποια ομάδα έχει παίξει μπάλα στη φάση των 16? (πλην της Ελλάδας εννοείται). Μόνο η Κολομβία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μόλις είδα το γκολ της Αργεντινής μου ήρθε στο μυαλό ο κάγκουρας. Αααχ ρε π..στη μου, γιατί, γιατί, τι ευκαιρία πετάξαμε στα σκουπίδια γαμώτο...
Αν δεν είναι αυτό το πέναλτι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της επανάληψης τότε δεν είναι κανένα! Εκεί που έχει βγει, το τέρμα από 7 μέτρα έγινε 5. Αμφιβάλλω αν θα το έπιανε αν έμενε πάνω στη γραμμή όπως ορίζουν οι κανονισμοί.
(για να περνάει η ώρα η κουβέντα βέβαια)
ΥΓ. Όσο για τα περί Καρνέζη, στα πέναλτι ο μόνος παίκτης που δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη είναι ο τερματοφύλακας. Οι ικανότητες κάνουν μικρή διαφορά, ειδικά σε αυτό το επίπεδο, την μεγαλύτερη την κάνει η εκτέλεση του παίκτη. Αν είναι σωστή η εκτέλεση, μόνο από ΤΥΧΗ μπορεί να το βγάλει ο τφ όταν διαλέγει που θα πέσει.
BrazHlias (02-07-14)
Bookmarks