consigliere (01-07-14), dtakis80 (01-07-14), Du3lisT (04-07-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-07-14), Rena (01-07-14), VALVERDES_7 (01-07-14), vasilis-thrylos7 (01-07-14), voskos_7 (01-07-14)
Πάνε να κάνουνε κομπίνα χθες οι Γερμανοί και χάνει την ισορροπία του ο Μίλλερ καθώς έτρεχε.
Ο Μπακόπουλος είπε πως αυτό ήταν μέρος της κομπίνας και το είχε δει στο ποδόσφαιρο σάλας.
![]()
consigliere (01-07-14), dtakis80 (01-07-14), Du3lisT (04-07-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-07-14), Rena (01-07-14), VALVERDES_7 (01-07-14), vasilis-thrylos7 (01-07-14), voskos_7 (01-07-14)
Τι σε παραξενεύει; Τα έμαθε όλα, ο Μπακόπουλος, στο "ανοιχτό" και πήγε να μάθει και σάλας, για να περιγράφει καλύτερα, αλλά εσύ, που;;;
Τέτοιοι, αχάριστοι είμαστε και θα φάμε Καραβιάν που θα πάει σύννεφο...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-07-14)
panahs7 (01-07-14)
ένα δύσκολο ματς , το Αργεντινή Ελβετία , με έναν γελοίο ρέφερυ ο οποίος έχει χάσει τον έλεγχο . Στα πλαίσια του οι αποστάσεις έχουν μικρύνει , κλωτσά , καθυστέρηση , καμία προοπτική να παίξουν ποδόσφαιρο , ατάλαντοι (Αλβανοελβετοί) , χάνουν κλασσικές ευκαιρίες , και είναι όλοι στο 1/4 του γηπέδου όταν η Αργεντινή έχει την μπάλα στα πόδια.
Αργεντινή η οποία παρά το φοβερό ταλέντο είναι χύμα .
kwtsios (01-07-14)
Βλέποντας όλα τα ματς μέχρι τώρα στη φάση των 16 έχω να πω πως όλες σχεδόν οι ομάδες παίζουν τα ποδόσφαιρο του ρεχαγκελ και της εθνικής του 2004.
Τελικά ο άνθρωπος είναι 10 χρόνια μπροστά.
εγώ θα έλεγα ότι εμείς τότε είχαμε και κάποιο ταλέντο , από την ομάδα έκπληξη , που έχει μικρύνει την απόσταση δηλαδή την Ελβετία ποιός έχει ταλέντο ? ένα μάτσο λεχρίτες είναι .Αναρωτιέμαι πως βρέθηκαν Βραζιλία αυτοί/
Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς βρίσκεται η Ελβετία στην 6τη θέση της φιφα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-07-14)
Με τον Όττο στον πάγκο, τον Αντώνη στο τέρμα και τον Μήτρογλου υγιή θα είμαστε τετράδα, για να μην πω κάτι παραπάνω και τα φουσκώσω. Πλέον οι ΟΜΑΔΕΣ πάνε μπροστά (τα σύνολα) και εμείς αν μη τι άλλο είμαστε ΟΜΑΔΑ. (πεθαίνουμε στο γήπεδο και κανείς παίκτης μας δεν κοιτά την ατομική διάκριση)
το βραδάκι έχει και το Βέλγιο Ηπα αντε να δούμε εκεί τι θα έχουμε
πάμε για το δεύτερο ημίχρονο να δούμε τι θα γίνει σε αυτό το μυστήριο ματς
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-07-14)
Γεια σου Μαρία παιχταρά! Χαχαχα, γαμώ τις σέντρες
¶ στα διάλα με τους τσουρουκάδες που έχουμε μαζέψει, πάλι από τον Μέσι τα περιμένουν όλα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο αστραπής κόουτς των Αργεντινών βγάζει έξω τον Λαβέτσι , δεν του έκανε έβαλε τον παλάσιο , ο σχολιαστής της κρατικής λέει πως δεν προσέφερε τα αναμενόμενα . Αρες μάρες κουκουνάρες , ούτε ένα σουτ η Αργεντίνικη ομάδα , κανένας συνδυασμός στον άξονα καμία έμπνευση , και η εύκολη λύση η μπάλα στα άκρα και γιόμα.
ρε δεν βλέπεται αυτή η Ελβετία τι χάλι μαύρο είναι αυτή?
είναι δυνατόν να πάει σε πέναλτυ ? αν τρελαθούμε τελείως
Τον θυμάσαι τον Κέμπες το 78; Τι παίκτης, Θεέ μου... Μετά τον ΜΕΓΙΣΤΟ Μαραντόνα, ο καλύτερος παίκτης που έχει βγάλει το αργεντίνικο τόπι.
(Και έλεγε τι έπαθα και έπαψα να υποστηρίζω Αργεντική, όταν κρέμασε τα παπούτσια του ο Ντίεγκο... Τίποτα δεν έπαθα. Απλά ΔΕΝ μου αρέσει η κακοποίηση της μπάλας από αστέρια δεκάδων εκατομμυρίων)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-07-14)
Bookmarks