ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-06-14)
Ακου μαλακιες που ρωτανε τιυς παιχτες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-06-14)
ΣΑΝΤΟΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 100% ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
dtakis80 (30-06-14), VALVERDES_7 (30-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (30-06-14), pirateeeeeee (30-06-14)
VALVERDES_7 (30-06-14)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-06-14), voskos_7 (30-06-14)
Ελπίζω μόνο να μην έχουμε ηλίθια περιστατικά με το Γκέκα από εδώ και πέρα από διάφορους ανεγκέφαλους γι' αυτό το χαμένο πέναλτι. Θα το έχουμε τερματίσει μετά...
Rena (30-06-14), VALVERDES_7 (30-06-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (30-06-14)
Η απορια μας: γιατι να μην εκτελεσει ο σαμαρας καποιο πεναλτι;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Α ρε σαντος.........
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ένα γκολ έσωσε ο γύφτος με το γόνατο, ένα με το τον γοφό, ξεκωλώθηκε κοινώς, λογικό ήταν να πιάσει και κάποιο πέναλντυ. Πάντως το παιχνίδι (οι παίκτες της ΚΡ ήταν κινούμενα πτώματα) ΔΕΝ έπρεπε να πάει στη ρουλέτα των πέναλντυ. Όπως και να έχει το πράγμα, ένα ωραίο παραμύθι τέλειωσε και τώρα περιμένουμε το επόμενο, το οποίο θα είναι και πάλι όμορφο, γιατί αυτή η ομάδα υπάρχει για να μας δίνει χαρές.
voskos_7 (30-06-14)
Την τοποθέτηση του Παπασταθόπουλου στο γκολ της ισοφάρισης, δύο σεντερ φορ, σε ολόκληρο παιχνίδι, δεν την είχανε... Ντου σαν τα κριάρια και οφφ-σάιντ, μέχρι να πεις Μπιρ-Αλλάχ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (30-06-14), Red&White-Nick-7 (30-06-14), VALVERDES_7 (30-06-14)
Οξω ρε βεληγκεκα
Τουλάχιστον απόψε συμπληρώνω το άλμπουμ...![]()
Να πω κάτι που πρόσεξα τώρα στα στιγμιότυπα; Όχι ότι έχει καμιά σημασία, έτσι για τα πρακτικά. Το πέναλτι που πιάνει ο Νάβας έπρεπε να δοθεί επανάληψη καθώς έχει βγει πολύ έξω απ' τη γραμμή, πράγμα που απαγορεύεται γιατί αποκτά πλεονέκτημα. Τυπικά το αναφέρω έτσι, όχι ότι ζητάω κάτι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (30-06-14)
Να πω και εγω κατι πριν πεσω για υπνο
Ναι γκεκας δεν υπαρχει σαν παικτης
Αλλα δεν εχασε το πεναλτι
Ο τερματιφυλακας το επιασε
Σαν εκτελεση ηταν πολυ καλο και απλα ο τερμα διαλεξε τη σωστη γωνια και εκανε τρομερη αποκρουση
Αυτο που ακομα δεν χωνευω δεν ειναι ουτε οτι τους παιζαμε στην παραταση,ουτε την ευκαιρια του καγκουρα μονος με το τερμα ουτε αλλα πολλα......
Αυτο το γαμημενο να βγαινεις απο την περιοχη σου στην αντεπιθεση 5 εναντιων 2
και να μην σκοραρεις ε αυτο δεν γινεται....5 του ΑΟΛ Λουτρακιου να βγαινανε ετσι θα το βαζανε το γκολ
Ειναι πραγματικα απιστευτο τρεχουν 5 απο ενα τερμα στο αλλο και 2 τρεχουν μην ξεροντας ποιον και τι να πρωτομαρκαρουν
Εκ των πραγματων μολις φτασεις εξω απο την περιοχη ο ενας θα παει σε αυτον που εχει την μπαλα,,,,οποτε τι μενει? ΕΝΑΣ να μαρκαρει 4......
ΗΜΑΡΤΟΝ που θα ελεγε και μια ψυχη ....
gre470 (30-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (30-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-06-14), pirateeeeeee (30-06-14), Red&White-Nick-7 (30-06-14), Rena (30-06-14), voskos_7 (30-06-14)
Ευκολο να το λεμε Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια στο εκατον δεκα φευγα εδω εχανε τα κοντρολ ο καμπελ, ποιος; Ο καμπελ, η κουραση θολωνει τα παντα
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (30-06-14)
voskos_7 (30-06-14)
Bookmarks