ο Σαντος απλα τραγικος ... μεχρι αποβολη εφαγε
ο Σαντος απλα τραγικος ... μεχρι αποβολη εφαγε
Αν χάσει πέναλτι ο κατσουράνης να μη μπει στο αεροπλάνο.
ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
panahs7 (30-06-14)
Ποιος θα βαρέσει τώρα στη θέση του Φερνάντο;
Τα χάπια μου...
Ω θεε 200 σφυγμοι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πλεονεκτημα οι κοσταρικανοι λογω τερματοφυλακα και οχι μονο.(βλεπε γκεκας.)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
dtakis80 (30-06-14)
Ο Νικοπολίδης θα μας περάσει...![]()
Eleni7 (30-06-14)
Τρια πεναλτι θα πιασει ο Καρνέζης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dtakis80 (30-06-14)
22 τελικες συνολικα εμεις 7 η κοστα ρικα...γαμησε τα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ελπιζω να μην εκτελεσουμε πρωτοι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το παίζουμε αύριο απ' την αρχή ρε Ρικανοί; Δίκαιο deal...
Σκατα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
dtakis80 (30-06-14)
2 ωρες και κατι αγωνα και η μαλακια στους σπορτκαστερ παει συννεφο
—John Lennon
Bookmarks