Μαλάκες κανονίστε, εγώ πέναλτι δε βλέπω! Αυτό το παρτάκι είναι ωραίο σε άλλα ουδέτερα ματς, δε θα μας πεθάνετε, βάλτε γκολ...![]()
αμαν αμαν
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μαλάκες κανονίστε, εγώ πέναλτι δε βλέπω! Αυτό το παρτάκι είναι ωραίο σε άλλα ουδέτερα ματς, δε θα μας πεθάνετε, βάλτε γκολ...![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-06-14)
sadi (30-06-14)
Τοροσέντρα αγκαίν.
Εγώ Πάνο πέναλτι βλέπω , γελάω ασύστολα, δεν έχω και αγχος το απολαμβάνω παρα το χαλια ποδόσφαιρο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΚΕΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αντε γαμησου ρε γκεκα επιτελους
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ο Γκεκας τρεχει κιολας?
Γκελα τουλαχιστον βγαλε οφ τον τερμα τους
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ ΟΕΟΕΟΕ!!!
Μαλακες αντερο δε μου εχει μεινει 110 λεπτα τώρα!!!!
ο Γκεκας βγαινει κ σε αλλα χρωματα?
Ήθελα να ξερα πως βγήκε 1ος σκόρερ ο Φάν'ς στη Μπουντεσλίγκα. Μάλλον πλάκα θα του κάνανε...
Τα πέναλτυ δεν τα έχουμε δυστυχώς με τίποτα
ρε τορογιδη
—John Lennon
Δεξι μπακ χωρις ιχνος σεντρας...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα πέναλτι είναι θέμα τύχης και ψυχραιμίας. Πιστεύω οτι ειναι 50-50 οπως σε καθε περίπτωση εκτελέσεων.
Τορογιδι εχει δωσει ρεσιταλ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks