γινε ηρωας Κατσουρ να αυτοκτονησω
ελα ρε γαμωτο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
γινε ηρωας Κατσουρ να αυτοκτονησω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
dtakis80 (30-06-14)
Σας το εχω πει ωρα. Με την εισοδο του Κατσουρ το ματς θα γυρισει και το νικητήριο θα γραφει Γκεκας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
παντως με οσα εχουμε δει μεχρι τωρα οι κοσταρικανοι ΔΕΝ αξιζουν την προκριση
—John Lennon
Κατσουκλανης απλα
θα βγάλει 120 λεπτά ο 37χρονος Καραγκούνης...θα τρελαθούμε...
sent from my cave with smoke signals
Γαμω τη κοστα ρικα σας ρε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
θα φανε κ γκολ τα ζαβα
sadi (30-06-14)
Ερώτηση ρε σεις για να γινω παλι λιγο σπαστικός
Για την πεναλτάρα του Τορογίδη θα κανουμε αβαβά; Δεν έγινε ποτέ κι έτσι;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο Γκέκας πήγε να κάνει Κριστιάνο Ρονάλντο!
ΥΓ. Για λύπηση ο κάγκουρας, το παράτησε το άθλημα πάλι. 2η ευκαιρία δεν έχει Κώτσο...
Bookmarks