τι τραγια θεε μου
χαχαχαχαχα ο Μανωλας ανέτρεψε τον Τορογίδη χαχαχαχαχαχαχ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τι τραγια θεε μου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αχαχαχαχα Μητρογκόλη, γκεκίτιδα κολλήσαμε;
και μητρογλας αποκρουει γεεεεεεεεεεεα
Ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
αξιοι της μοιρας μας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΡΑΣ, η επιτομή του μυαλωμενου ποδοσφαιρου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ετσι Χοσε δειξτους ποιος πραγματικα εισαι!
Πωπω μαλακα ο πιο ηλιθιος αποκλεισμος λεμε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άντε να τελειώσει γιατί θα τον χάσουμε τον γείτονα.
Φωνάζει βογγάει και γαυγίζουν και τα σκυλιά μαζί του.
Με πόνεσε το κεφάλι μου
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Γκολ γαμω τη τυχη μου γκολ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΠΟΥΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
—John Lennon
Πουτάαααααανεεεεεεες!!!![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-14)
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μα μόλις μπήκα γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μισό να δω γιατί νομίζω ότι ο γείτονας έπεσε από το μπαλκόνι!!!!![]()
panahs7 (29-06-14)
και τωρα παραταση με Κατσουρ-καραγκουν και τα πνευμονια στα μανταλακια!
Bookmarks