ο φουκαρας ο ρεφερι κανει οτι μπορει αλλα.......
Σαντος υπευθυνος 100%
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ο φουκαρας ο ρεφερι κανει οτι μπορει αλλα.......
Nikolaos_Kokkinos (29-06-14)
Ο κατσουρανης δενε χει ακουστει να ακουμπαει μπαλα ακομα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
με παιχτη παραπανω και παλι δεν μπορουμε να παιξουμε να κανουμε μια φαση.Ειμαστε για τον πουτσο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Go Sammy, go. Use your head to score a goal. Go my Sammy, c'mon!
ποπο ντροπη αυτες οι 2 ομαδες να ειναι στους 16 ... πραγματικα!
Γκέκας σε τρομερή ενέργεια, τρόμαξε και εχασε τη μπαλα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΓΚΕΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΡΕ ΑΛΑΝΙ
Πιο τραγι πεθαινεις
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γκεκα γαμιεσαι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BΡΩΜΙΣΕ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ο διαιτητης ηταν στο πουλμαν με τον Πιου?
sadi (29-06-14)
Σαμαρα σερβιετες εχεις αντι για εγκεφαλο?
Γκολ και φεύγουμε για τελικό...
Bookmarks