αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαλακες κλαιω κατσουρανης
![]()
Και με κατσουρανη τωρα θ ολοκληρωθει η μαγεια.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαλακες κλαιω κατσουρανης
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γιελλα μωρη αρχηγουρα... Το 3-0 ειναι γεγονος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τον μανιατη εβγαλε μπουχαχαχα
Μαλακες μη γελάτε, γυρνάει το ματς με Κατσούρ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σαντος να πα να γαμηθείς
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Θα γυρίσει σας λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Οι 2 γερουσιαστές λέει!![]()
![]()
sadi (29-06-14)
Ο σαντος πρεπει να εχει ημικρανιες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αχ παραλίγο, λίγα εκατοστά αουτ το σουτ του Κάρα!
Ακομα ενα καραγκουνιο φαουλ.
Μαλακες ειχα ξεχασει οτι παιζουμε με παραπανω παιχτη...ντροπη μας να μην αλλαζουμε ουτε πασα
πωπωπωπωπωπω μαγεια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ποσο για το πεος,ποσο
Ελα, ψηνεται.
1-1
Bookmarks