τεραστια ευκαιρια μακαρι να μην την πεταξουμε στα σκουπιδια
τεραστια ευκαιρια μακαρι να μην την πεταξουμε στα σκουπιδια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΤΑ ΚΥΤΕΙ ΑΙΜΑ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σαμαρα μην σηκωνεσαι για κεφαλια ρε χαλια
O θεός αναλαμβάνει δράση. Κόκκινη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ποιιος γκεκας;;; Οοο οχι θεε μου οχιιιιι οχι ο ι οχιιιιιι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έλα Γκέκα ΠΑΡΤΟΝ!!!
ΓΚΕΚΑΣ![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΚΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ
1-1 ΜΑΓΚΕΣ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Να εισαι αναγκασμενος να βλεπεις σαλπιγιδι για μια ωρα και στα καπακια να μπαινει στη θεση του ο γκεκας.... Για ολα τα υπολοιπα υπαρχει η mastercard
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
sadi (29-06-14)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-14), Nikolaos_Kokkinos (29-06-14), panahs7 (29-06-14), vouke7 (30-06-14)
Κανας φετφατζιδης; Μπα ε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χιστοδουλοπουλοθθθθθθθθθθθ
ΕΛΕΟΣ
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
μονο ο κατσουρανης εμεινε πλεον
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Σαντος Σαντος οε οε οε
τι μαλακες που ειστε ρε
—John Lennon
Bookmarks