Καλα μιλαμαε μετα το γκολ δεν μπορουμε να σταυρωσουμε πασα.
ξεκαθαρα παραγκα μαρινακη και στο μουντιαλ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το ειχα γραψει και με την ακτη. Ξταν ευτυχημα που τραυματιστηκε ο καρνεζης. Πολλες λαθος.τοποθςτησεις και μεγαλη ελλειψη ρυθμου. Κριμα
vouke7 (30-06-14)
καιρος ητανε.Χεσμενος ο σαμαρης σημερα δυστυχως
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ουχαχαχαχαχα Μητρογλας ουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
μα γιατι βγαζει τον θορ?τον καλυτερο Ελληνα μεσο?πουστη Σαντος
Τοροσέντρα! Μαγεία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dtakis80 (29-06-14)
Ντροπή ρε αλήτες, με τον Γίδη μέσα οδηγείτε τους νέους στα ναρκωτικά!
TΩρωγείδης απλά.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αρχισαμε τις 80αρες γιομες..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ηπιανε θαλασσα. Συνελθετε ρε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έχουμε και τον Φερνάντο με το τικ...
Βγηκε ο σαμαρης και κοπηκε η ομαδα στα δυο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελλαδαρα καντο οπως η Ολλανδια, 1-1 ο σναιντερ και 2-1 ο μητρογλου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Faithful (29-06-14)
Bookmarks