μπραβο μαλακες αστειο γκολ
μπραβο μαλακες αστειο γκολ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ;;;;;;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μιλαμε για ρεφλεξ οχι αστεια!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
χαχαχαχα γκολ που εφαγε ο μαλακας χαχαχαχα
Κι άλλη μαλακία γκολ...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε μαλακα δεν μπορώ να μη γελάσω!!!!
Ε,φυσικό όταν η φάση ξεκινάει με το "μαρκάρει ο Χολέμπας" όλα τα υπόλοιπα ειναι ανέκδοτο....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γεια σου ρε καρνεζη μπουφον... Εξω ο καρνεζης μεσα ο γλυκας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τωρα βγαζεις Σαμαρα ,βαζεις Κατσουράνη, βγάζεις Σάμαρη βάζεις Γλύκο και καθαριζεις το ματς.
Άλλα 2 θα φάμε στις κόντρες τώρα, καρμπόν όπως με Κολομβία...
Χαχαχαχα Μανιαταρος, κανει τη μαλακια και μετα παριστανει το Χριστο στο Ριο![]()
Faithful (29-06-14), sardine (29-06-14), vasilis-thrylos7 (29-06-14)
Ρε μαλακες τι εφαγε ο μαλακας ρε πουστη μου ελεος
Τορογίδαρε, μπεναλντάκι; Μπεναλντάκι; Χεράκι;
Πωπω αυτο ηταν αχωνευτο
πεναλτακι πεναλτακι
πουστη Μαρινακη το επνιξε ο ρεφερας
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σηκω ρε κωσταρα σηκω γαμω τον αντιθεο μου σηκω μπες μεσα να τα γαμησεις ολα
ελα ρε καγκουρα.2-1 λεμε![]()
Bookmarks