ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-14), panahs7 (29-06-14)
Μαναρακι μου χοροπηδα κ αλλο να βγουν τα γιαταγανια σου οξω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-14), panahs7 (29-06-14)
Δειχνουν να μας φοβουντε λεει ο αλλος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δυο γκολ ο Κριστοντουλομπουλο το εχω δει το ονειρο. Εφιαλτης ηταν αλλα οκ. Το εχω δει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ελπιζω να μη χωθει ο καρα να το κανει απο κει
Ελα μωρη Τορογιδι
o σαμαρας δεν εφαγε το φαι του σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αχ ρε Σαμαρά είδες τι κάνει το απαλό μαλλί; Δεν κάνει δυνατό γκελ η μπάλα... Κοψε το λουσιμο σου λεω ρε!
Που πας ρε γατάκι Κοσταρικανό να παίξεις με τον Κάρα;![]()
Α ρε βλαχο οσα χρονια κ αν περασουν εισαι ο θεαματικοτερος παιχτης !
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γαμα τους ολους χοσε
απροπονητοι ειμαστε στα στημμενα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ένα ενδιαφέρον στατιστικό παρόμοιο με την κατοχή, θα ήταν να βλέπαμε πόση ώρα είναι ξάπλα ο τυπάρας και πόση όρθιος.![]()
ο μπλατερ εχει βαρεθει την ζωη του![]()
—John Lennon
Bookmarks