τι γιδια ρε βγηκαν οφ-σαιντ μονα τους
Μεχρι μα μαζεψει τα γκανια του ο σαμαρας σταματησε ο χρονος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
τι γιδια ρε βγηκαν οφ-σαιντ μονα τους
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
vasilis-thrylos7 (29-06-14)
Ο Μανιάταρος θυμίζει τον γνωστό Μπεκενμπάουερ της Πλατείας που όλοι γελάσαμε μ' αυτόν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μεχρι να κανει κοντρολ ο σαμαρας μεχρι και να χεσεις προλαβαινεις
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ελα ρε σοβαρά; Εληξε ημίχρονο; Χαλαρά το χειρότερο του Μουντιαλ (μεχρι τον επομενο αγώνα της Ελλαδας)![]()
με λιγη προσοχη παραπανω μπορουμε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ας μπει ο Ταχτσιδης αντι του Σαμαρη, τον βλεπω με κοκκινη.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ποσα ταιμ αουτ επιτρεπεται να παρουμε;;
Κανείς σας δεν εχει να πει τίποτα για το θηρίο ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΡΟΣΙΔΗΣ. Τον Θεό.
Προηγείται 2-1 στο ταβλι του Σαλπιγγίδη στον τελικό της δεξιάς πλευράς. Τώρα παίζουν ξανά πόρτες.
Θα ήταν κρίμα να αποκλειστούμε από αυτούς τους άχρηστους.
Επίσης, γιατί τόσο μίσος για τον σάμαρη? Ε ρε κατσουρ που σας χρειάζεται.
Kαλά παίζουμε μετά το 30. Λάζαρος Καρα καλοί, κινητικός κ ο Χολέμπας. Ο Κάμπελ έχει 8 λάθη σε 7 προσπάθειες. Πιστεύω να περάσουμε.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
vasilis-thrylos7 (29-06-14)
Βαλε μητρογκολ ρε.....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks