Οπως ειπα και στην αρχη οι ομαδες ειναι ισοδύναμες και εχουν περιπου τις ιδιες "αδυναμιες-δυνατοτητες". Τη διαφορά υπερ μας ισως την κανει η πείρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dtakis80 (29-06-14)
Σαμαρη η σκατιλα εχει φθασει μεχρι εδω ρε
Τι σεντρα παρτο-βαλτο εβγαλε ο χοσε καρλος χολεβας ρε πουστη μου και ο κοντουλιακας παλι δεν την εφτανε την μπαλα ο μπιρικοκος επρεπε να κανει προβολη να τη φτασει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
το γαμησαμε με το τακα-τακα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ωραια πασα τορο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
dtakis80 (29-06-14)
Ετσιιιιιη με αυτα τα μαλλια χαχααχχα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τη γλύτωσε και ο Ντουαρτε. Τη διαφορα παντως κανει ο Χριστοδουλοπουλος, θα το ξαναπω. Μεγαλη βελτίωση απο το σκατίδι που έπαιζε στο Ελλαδιστάν.
Ρε λαζαρε "καπελακι" κανανε οι συμμαθητες μου στο δημοτικο ρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ελα χολεβα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
χεσε μας ρε Καραγκουνη
ενα καλο στημμενο δεν εχουμε κανει
—John Lennon
Κατουριεμαι τελειωνετε
Ο Χολεμπας γελαει κερδισε προσωπικη μονομαχια
Για ξαναπείτε μου, σύνδρομο ντάουν έχει ο Τζέι ή ο Σαμαράς;
metro (29-06-14)
ΘΟΡ ΘΟΡ ΘΟΡ
Bookmarks