Σαμαρη σε προσκυνω ρει
δεν παιζει κ ο ζερβινιό σημερις
Σαμαρη σε προσκυνω ρει
Παω να παρω ενα παγωτακι εχω φουντωσει απο αδρεναλινη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
τον σαμαρη τον βλεπω με κοκκινη ετσι οπως παιζει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παίζει ο Σαμαριό όμως και τσουπ η καρτούλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο σαμαρης πρωτη φορα εκανε γρηγορο φαουλ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραια πασα στον αντιπαλο ο χολερας.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε τι εχασε ελ Γκιντι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Φτου!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τι χασαμε ρε πουστη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Τι εχασε ο γαμοσταυρος ρε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΡΕ?
Κοιτα που πηγε η καργιολααααα
Εγώ τα χω πει ο Χοσές είναι για αριστερό χαφ και θα κάνει μεγάλη καριέρα...
Ε όχι, δεν υπάρχει κανένα φάουλ. Τεσπα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τι μαλακιες λεει ο σπυροπουλος ρε![]()
—John Lennon
Bookmarks