Faithful (29-06-14)
Περιμένω τη στιγμή που ο Κάρα θα κανει δυο βηχαλάκια, θα φτύσει ένα πλεμόνι στο γήπεδο και θα εγκαταλείψει...![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Faithful (29-06-14)
Kαι θα βγει να κατουρήσει θέλεις να πεις![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καμπελ ηρθε η ωρα της κραμπας
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ζοζε Χολέρας φορ πρεζιντεντ!
Ο καμπελ θα κερδισει κανα πεναλτι και θα τρεχουμε γαμω
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
τι κανεις ρε σαμαρη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΣΑμαρα μονο ο τσορι τα κανει αυτα
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Εξω ο σαμαρας, μεσα ο μαχλας που ειναι στο στουντιο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ξεκινάει η επική κούρσα του Χολέρας. Τελείωσε στα 2 μέτρα. Οκ, νεξτ ταιμ.
Τιυς κανει και κουτουλανε αναμεταξυ τους και 2 -3 φορες εχουν πεσει στα ποδια του, μια του κλεφτη δυο του κλεφτη
Τη βγάζει με το κιλό την απειρία της πάντως στο γήπεδο η Κόστα Ρίκα και προσπαθεί να παίξει με την κατοχή και αφήνει χώρους πίσω που θα τους πληρώσει...
Ο σαλπιγγιδης παιζει?
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ειναι κ οι 2 για τα θηρια
οποια βαλει πρωτη γκολ θα εχει μεγαλο προβαδισμα
—John Lennon
Bookmarks