Σαμαρη ξυπνα
Sent from my iPad using Tapatalk
Σαμαρη ξυπνα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ίσως αν έκανε αλλαγή, έβγαζε τον Σαμαρά και έβαζε τον πιτσιρικά τον Τζέι;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panahs7 (29-06-14)
Ο Σάμαρης όποτε ξεκινάει πίνει θάλασσα. Τα ίδια και στο CHL. Κι όταν μπαίνει αλλαγή κάνει όργια...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-14), sadi (29-06-14)
Αντε Κάρα για κάτι εκατοστά τη γλύτωσες.
Πωπω παραλιγο πεναλντι.
Χεσε μας ρε καμπελ παθε καμια κραμπα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
στο τσακ το πεναλτι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βγαλε σαμαρα βαλε μητρογλου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Tζοελ δε σε χαλασε...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
BrazHlias (29-06-14), Nikolaos_Kokkinos (29-06-14)
Πολυ φοβισμένα παίζουμε.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εγινε μαλακιιιιιααααααα αα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Χαχααχαχαχ
η περιγραφη επικη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτο π βγαζουμε μακρινες μπαλιες στον σαμαρα.... Ενω 1)δεν ειναι γρηγορος, 2)δεν υπαρχει χαφ να δωσει σωστη πασα, με ξεπερναει.
Δώσε πέναλτι κόρακααααααααααα
Μόλις έμαθα το πλήρες όνομα του σταδίου. Κλασικό βραζιλιάνικο:
Esadio Governador Carlos Wilson Rocha de Queios Campos. Ή απλά, Αrena Pernabuco
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αρένα Παρτονμπουτζο; Ωραίο όνομα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-14)
Ρε μαλάκα Αντρίκο κάνουν φάουλ στο κέντρο δε τους αφήνουν να βγάλουν αντεπίθεση, βάλτο να δουλέψει...
Bookmarks