Το ζευγάρι των αουτσάιντερ και προγνωστικά δε χωράνε...
Ξεκινηστε να κραζετε οπως με την ακτη για να κερδισουμε ετσι θα πιασουν τα μαγικα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το ζευγάρι των αουτσάιντερ και προγνωστικά δε χωράνε...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Στο κλαρι αλλη μια φορα η τραγικη διαιτησια του Μουντιαλ
Αποκλειεται να ειναι αληθινη η δηλωση , μηπως ειναι τρολια;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Κολομβιανός προπονητής της Κόστα Ρίκα τραγούδησε τον ύμνο! Ωραίος...
Αχαχ αα αχχα γεια σου ρε μανωλα φωναρα
Κραααα α, ουπς.....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάμε γερά! Πάμε γαμώ την πουτάνα μου!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γκοοοοοοολ!!![]()
Τι εκανε ο θεος ο καραγκουνης αχχααχ
Σημερα το γκολ θελω να το βαλει ο χολεμπας
panahs7 (29-06-14)
Χολεμπας φροντισε να επαληθευσεις την εμπιστοσυνη που σου εδειξε ο ρομπερτο καρλος
Ρε Μανωλα τι βαρας τον Καμπελ; Παει τον χανουμε τον παικτη σιγα μην έρθει ξανά![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο Σαλπιγίδης ξεκινάει σπρίντ με την όπισθεν...
sadi (29-06-14)
ενα καλο κορνερ να καναμε σε αυτο το μουντιαλ..![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το ματσακι γινεται ηδη βαρετο..δηλαδη στα μετρα μας για να κερδισουμε!
Σταματηστε να κακολογειτε τον νταβιδ γιδια
sadi (29-06-14)
Bookmarks