BrazHlias (29-06-14)
Μας κάρφωσε στον προπονητή του είπε ο Κάμπελ για τους παίκτες που γνωρίζει και θα έχουν πλεονέκτημα. Φτου ρε γαμώτο, πως θα μαγέψει τώρα ο Μανιάτης;;![]()
BrazHlias (29-06-14)
sadi (29-06-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (29-06-14)
BrazHlias (29-06-14)
Καρνέζης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.
Πολλή αισιοδοξία βλέπω πάντως, οπότε μέχρι εδώ ήμασταν...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
περναμε σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
θα τον βαλει μετα τον κατσουρανη και θα το καρφωσει αλα σαμαρας και μετα θα γινει ηρωας το τραγι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
από τα καλύτερα μουντιάλ που έχω δει, ομάδες με @@
Σπαστηκα με τους Ολλανδους,κριμα για το Μεξικο.
Θα παρουμε εμεις εκδικηση ομως
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sabar77 (29-06-14)
πιστεύω θα χάσουμε εύκολα σήμερα, έχω αυτή την αίσθηση.
sadi (29-06-14)
Την είπε τη μαλακία του πάλι ο Πιλάβιος. Πήγε στην Αργεντινή για δουλειές λέει και του έκανε τεράστια εντύπωση το ενδιαφέρον που δείχνουν για την Εθνική τους και τους σύγκρινε με μας. Λες κι εμείς έχουμε τους παίκτες που έχει η Αργεντινή!!![]()
Ena εχω να σας πω: Ζερβινιώ , ζερβινιώ και ξαναμαναΖερβινιώ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
BrazHlias (29-06-14)
Σημερα εχει πουτσα μεχρι τα παπουτσα αλλα ηταν ωραιο το ταξιδι, και μονο που ο κροναλντο παρακολουθε τον θτεγναα να παιζει στους 16 απο τις διακοπες του μου εφτασε!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για μένα οι ομάδες ειναι στα χαρτιά ισοδύναμες. Οποια το θελήσει περισσότερο θα προχωρήσει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (29-06-14)
πολλες ελπιδες να περασει η ελλαδα, τυχερη και αξια ομως. Θα ηθελα καποτε ο Ολυμπιακος να κανει τις υπερβασεις που κανουνε αυτοι οι τσουρουκαδες με την εθνικη.
Bookmarks