voskos_7 (29-06-14)
Απίστευτη ανατροπή, ενώ στο 87 οι μεξικανοί πανηγύριζαν, πέντε λεπτά μετά οι Ολλανδοί έπαιρναν τη νίκη. Εντυπωσιακό τέλος για ένα μέτριο σε γενικές γραμμές ματς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
voskos_7 (29-06-14)
VALVERDES_7 (29-06-14)
Τωρα σοβαρα ειδατε πεναλτι? ξενερωσα απιστευτα.
Υπενθυμίζω πως ο Σνάιντερ είχε πέρυσι ή προπερυσι ακουστεί για την ομάδα μας. Τελικά ασχοληθήκαμε με την γυναίκα του...
Αριστερά, ο Μέμφις Ντέπαι, αν και δεν ήταν πολύ καλός, πιστεύω πως κάνει για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ψημένος εξτρέμ αλλά μου αρέσει γιατί είναι δυνατός. Ο Μάρτιν Ίντι, που τον έχουν σούπερ ταλέντο, απόψε ήταν της πλάκας, αναγκάζοντας τον Βλάαρ να βγαίνει αριστερά, γιατί τον είχαν κάνει που...α οι Μεχικάνοι.
Δεν υπάρχει πέναλτι κατά την γνώμη μου, ο ρόμπεν βούτηξε. Βέβαια δεν του είχε δώσει πέναλτι στο 1ο ημίχρονο. Οπότε δίκαιο το αποτέλεσμα.
Καλή ομάδα το μεξικό αλλά δεν χειρίστηκε καθόλου καλά το αποτέλεσμα. Έδωσε πολύ χώρο στην ολλάνδια.
Άντε να προκριθούμε και εμείς σήμερα.
Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη Τεό: Σε τρείς πανομοιότυπες φάσεις, έδωσε την τρίτη. Στο ριπλέυ, φαίνεται επαφή, στο τσακ και η βουτιά, ήταν σωστή, άρα δεν ήταν δύσκολο να ξεγαλαστεί κάποιος, πόσω δε μάλλον ένας μέτριος διαιτητής, σαν τον Πορτογάλο.
Το Μεξικό, επιβεβαιώνει την ιστορία που το θέλει να τα κάνει θάλασσα στα τελευταία λεπτά των νοκ-άουτ και οι Ολλανδοί, βρεθήκαν με μία πρόκριση την οποία σηκώνει πολλή συζήτηση αν τελικά αξίζαν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Απλά βούτηξε τη σωστή στιγμή ο Ολλανδός και πήρε το πέναλτι. Δεν ψέγω τον διαιτητή. Σε προηγούμενη φάση που έπεσε δύο φορές, μου φάνηκε αποτυχημένη η "ερμηνεία" του και δεν το πήρε. Ε,αυτή τη φορά μέσω της εξάσκησης το βελτίωσε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το πεναλτι στο τελος του ημιχρονου ειναι ξεκαθαρο,σε αντιθεση με αυτο που εδωσε. Δεν υπαρχει επαφη
και ο Ρομπεν το "παιρνει" με την κινηση του σωματος του.
Απαραδεκτη αποφαση στο 94` του ματς.
μπράβο στην ολλανδία.πήρε μια μεγάλη πρόκριση.αν και δεν ήταν καλή μίλησε η κλάση ορισμένω παικτών της.
πολύ το χάρηκα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ουτε στο 5ο replay δεν το καταλαβα.
Εχει σημασια 100% που βρισκεται το παιχνιδι.
για μενα ηταν πεναλτι. η μπαλα περασε και ο μαρκες δεν την ακουμπησε. ο ρομπεν εκανε βουτια φυσικα αλλα απο την αλλη δεν ειναι και υποχρεωμενος να πηδηξει πανω απο το ποδι του αντιπαλου του για να φτασει στη μπαλα. Δεν ηταν και πεναλτι "μαρς", αλλα δεν ηταν και φαντασμα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (29-06-14)
BrazHlias (29-06-14), metro (29-06-14), sk12072 (29-06-14), VALVERDES_7 (29-06-14), vasilis-thrylos7 (29-06-14)
panahs7 (29-06-14)
Bookmarks