VALVERDES_7 (29-06-14)
VALVERDES_7 (29-06-14)
Έδειξε τα δόντια της σήμερα η κολομβία
δυσκολο ματς περιμενει την μπρατζιλ απεναντι στους γιαννακοπουλους.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παίζει η Κολόμπα να είναι μαζί με την Πορτοκαλού οι καλύτερες, μέχρι στιγμής, ομάδες του Μουντιάλ (μετά την Ελλαδάρα, φυσικά)
*Ρε Βαγγέλα, πονηρέ, κανένας χριστιανός από τους Κολομπάνους δεν κάνει για το μεγαθήριο μας; Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και φέρε κανά δυο απο τους «άσημους και άγνωστους» Κολομπάνους και άσε τον Μεσι για του χρόνου...![]()
Ο Κασάνο "κάρφωσε" τον Μπουφόν
![]()
Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Μουντιάλ χώρισε στα δύο τους Ιταλούς. Ο Μπουφόν κατηγόρησε τους "νέους" της ομάδας για να πάρει "πληρωμένη" απάντηση από τον Αντόνιο Κασάνο!
Ενός κακού μύρια έπονται. Δεν έφτανε στην Ιταλία ο αποκλεισμός στη φάση των ομίλων (για δεύτερη σερί φορά σε Μουντιάλ) που έφερε την παραίτηση του Τσέζαρε Πραντέλι, ήρθαν να προστεθούν στο γενικότερο αρνητικό κλίμα και τα... συντροφικά μαχαιρώματα.
Την αρχή έκανε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν που άφησε αιχμές για την προσφορά των "νεότερων" στελεχών της ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση (έβαλε στο στόχαστρο μεταξύ άλλων τον Μάριο Μπαλοτέλι), για να έρθει όμως δυναμική "απάντηση" από τον Αντόνιο Κασάνο.
Ο άσος της Πάρμα δεν έμεινε όμως μόνο στην κριτική προς τον γκολκίπερ της Γιουβέντους και της "σκουάντρα ατζούρα" αλλά εξαπέλυσε βέλη και κατά του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.
"Δουλέψαμε και προσπαθήσαμε όπως οι άλλοι, κάναμε αυτό που μπορούσαμε, δεν είναι δυνατόν να έρχονται πάντα κάποιοι και να μας χωρίζουν σε καλούς και κακούς.
Εάν είχαμε κερδίσει, θα νικούσαν εκείνοι. Τώρα όμως χάσαμε μόνο εμείς", δήλωσε ο Κασάνο, ο οποίος φύλαξε τα πιο αιχμηρά σχόλια για το φινάλε:
"Κερδίσαμε μόνο στο ματς που δεν έπαιζες εσύ", είπε αναφορικά με τον Μπουφόν (ο Σίριγκου ήταν βασικός στη νικηφόρα πρεμιέρα, 2-1 επί της Αγγλίας) ενώ για το δίδυμο Μπουφόν-Ντε Ρόσι κατήγγειλε: "Θέλουν να αποφασίζουν τα πάντα αυτοί".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
φοβερή ομάδα η κολομβία άξιζε 100% την πρόκριση και ίσως φτάσει τελικό. η βραζιλία είναι ανέκδοτο και το ματς το πήρε ο κόσμος, αν φτάσει μακριά θα το οφείλει αποκλειστικά σε αυτόν.
dimace (29-06-14)
Το καταφανές θέατρο που κάνει ο αντίπαλος για να την κερδίσει...
Όπως το αμέσως παρακάτω,
Τι τα θες; Δεν τους κάνουν τους Ουρουγουανούς όπως παλιά...
Αλλά, αν συνεχίσουν την... ευθυγράμμιση, δεν θα έχουν να δείχνουν ακόμα για πολύ...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 29-06-14 στις 15:53
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (29-06-14)
τα δοκαρια εσωσαν τη διοργανωση εχθες. η βραζιλια εχει τη χειροτερη ομαδα που θυμαμαι, το μονο θετικο ειναι οτι το θελουν πολυ το κυπελλο. ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα σεντερ φορ της προκοπης ρε πουστη μου;
κατα τα αλλα, εχθες ο καραφλας δεν εδωσε ουτε σπορι στη βραζιλια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (29-06-14)
Θυμησέ μου, τί λέγαμε;;;![]()
Από το σημερινό παιχνίδι των 19:00, φρόνω ότι θα βγει ο αντίπαλος της Βραζιλίας στα ημιτελικά...
Αν δεν είστε σεσημασμένος, μη ρωτάτε τι και πώς και αν μου αρέσει αυτό, ή όχι... Το πολύ - πολύ, κρατάτε το ποστ, να μου κάνετε χαβαλέ αργότερα...
Κάτι λέγαμε για τον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], από την αρχή: Είμαι ακατάλληλος για την σχολή "αν δεν τον δούμε, πρώτα..." (και κάποιοι ελπίζουν ακόμα).
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μέχικο Μέχικο για να δούμε αν θα αποκλείσει τους Ολλανδούς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αμφίρροπο ματσάκι για την ώρα αλλά όχι κάτι που θα εντυπωσίαζε. Φανερά συγκρατημένες οι ομάδες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γκολάρα από τον Ντος Σαντος εκεί ακριβώς που έπρεπε και το ματσάκι ροντέο!
δεν υπαρχουν φαβορι σε αυτο το μουντιαλ
—John Lennon
Οι Ολλανδοί άφησαν τον καλό τους εαυτό στον όμιλο, όπως κάνουν πολλές φορές όταν ξεκινούν έτσι εντυπωσιακά, όχι μόνο αυτοί αλλά και πολλές ομάδες που πιστεύουν οτι θα νικήσουν "εκφοβίζοντας" τον αντίπαλο (άλλο ένα από τα "καλά" του modern football)
Έτσι οι Μεξικάνοι δικαιότατα τους φύτεψαν το καροτάκι και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου.
Με το γκολ του Μεξικού, αποκτήσαμε και αγώνα επιτέλους.
Σαν τους ιθαγενείς κάνουν στις κερκίδες οι Μεξικάνοι. Χωρίς επεισόδια βέβαια.
Εκτός από φοβερή μπάλα, αυτό το μουντιάλ έχει και ατμόσφαιρα. Τρομερή ένταση, φωνή και φανατισμός χωρίς επεισόδια και ελληνικά καφριλίκια.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sadi (29-06-14)
Bookmarks