panahs7 (28-06-14)
καλυτερη η βραζιλια σε σχεση με τα προηγουμενα τρια παιχνιδια. βοηθησε η εισοδος του φερναντινιο, αλλα και η οπισθοχωρηση των χουλκ και οσκαρ. δυστυχως παιζουμε με ενα επιθετικο που δεν εχει τιποτα να του ζηλεψει ο αλεκος ο τατσης. με αυτο το αισχρο σεντερφορι θα σηκωσουμε την κουπα.
να πας να πνιγεις
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (28-06-14)
Aκυρώθηκε γκολ του Χουλκ για χέρι. Η αλήθεια είναι οτι χρησιμοποιεί πιο πολύ τον ώμο για να κοντρολάρει, αλλά με τρόπο ας πούμε "παρεξηγήσιμο" (αφού δε βρίσκω καλύτερη εξήγηση). Δεν περίμενα πάντως να ακυρωθεί τέτοιο γκολ της Βραζιλίας, θα δούμε αργότερα πως θα "μετρήσει" αυτό και αν χρειαστεί να "μετρήσει".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Απίστευτη ευκαιρία χαμένη για τη Χιλή η οποία δικαιώνει την αδυναμία που της έδειξα. Ίσως από τις πιό βελτιωμένες εθνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια.
Xιλή δείχνει πιο ομάδα...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sabar77 (28-06-14)
Aυτός ο Όσκαρ είναι η μεγαλύτερη απάτη όχι μόνο του βραζιλιάνικου αλλά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μιλάμε για μεγάλο τραγί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΓΤΠΚ στο δευτερο ημιχρονο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο ντιόγκο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον τζο και τον φρεντ.
Α τι ωραια γυρισα κ γα δω παραταση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nα μας πεις και εμάς τι θα γίνει γιατί κοντεύουμε να κοιμηθούμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Faithful (28-06-14)
Πρέπει να γίνει ένα φιλικό μεταξύ της Βραζιλίας που κατέκτησε το ΠΚ το 2002 και της σημερινής. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι![]()
Oι παρατάσεις του modern football εξακολουθούν να είναι μίζερες και το μόνο που τις σώζει είναι ένα γκολ για να γράψουν οι ακόλουθοι "πωπω σασπενς".
sadi (28-06-14)
Έχω την εντύπωση ότι εάν έβαζε αυτόν τον Τζο ο Σκολάρι να παίξει θα είχε να δώσει περισσότερα πράγματα στη Βραζιλία
![]()
Λιγότερο απο 10 λεπτά για να σωθεί το μουντιάλ και να μην βγουν στην επιφάνεια "αλλα". Κακά παιδιά Χιλιανοί...
Μακαρι ν περασει η χιλη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το πήρε χαμπάρι και ο ρέφερης αυτό που έγραψα ή του το τηλεγραφήσανε![]()
Bookmarks