Ρε σεις ο σερΚώστας που είναι, ανησυχώ. Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα απ' τη χαρά του.![]()
Έχουμε κενή μέρα για διάλλειμα αύριο ή ξεκινάνε κανονικά τα νοκάουτ;
Οταν παιζουν "πολιτικες αντιζηλες υπερδυναμεις" η σκοπιμοτητα δεν χωραει και το απεδειξαν οι Γερμανοι
οπως το εχουν ξανακανει πολλες φορες στο παρελθον.
Οι καλυτερες ομαδες του ομιλου τους περασανε και μαλιστα πιο ευκολα απο οσο δειχνουν τα τελικα σκορ.
*** Πολυ μικρη η τιμωρια για Σουαρες,ευχομαι να επιληφθει η UEFA για αυτο το περιστατικο και να παρει
περαιτερω αποκλεισμο απο το ερχομενο CL και την Premier League. Καποτε ο Καντονα εφαγε 22 αγωνιστικες
και 100χιλ λιρες προστιμο για την κλωτσια στον οπαδο της Κρισταλ Παλας,ενω ενας πανυγηρισμος του Φαουλερ
του κοστισε 18 αγωνιστικες. Πως γινεται σε τελικη φαση Μουντιαλ ενας "κατα συρροην ανεγκεφαλος" να προκαλει
τοσο πολυ τον κοσμο που τον βλεπει,να λεει ευθαρσως στην απολογια του οτι "μου την εχουν στημενη" και να
τρωει μικροτερη καμπανα απο τους παραπανω.
celticfrost (26-06-14), dtakis80 (26-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (27-06-14)
Πιάνομαι από αυτό το ποστ για να πω δυο λόγια:
Στο μουντιάλ δε μετράνε τα μεταξύ των ομάδων αποτελέσματα αλλά η συνολική διαφορά τερμάτων. Πράγμα που σημαίνει πως άμα η Γκάνα κέρδιζε σήμερα με οποιοδήποτε σκορ και οι ΗΠΑ έχαναν με 1-0 (όπως και έχασαν) θα περνούσε η Γκάνα.
Σε αυτήν την περίπτωση (να προηγηθεί η Γκάνα με 2-1) θα ήθελα πάρα πολύ να δω πόσο βαριά είναι η φανέλα της Γερμανίας και πόσο θα κρατούσαν το σκορ απέναντι στα αμερικανά. Γιατί με το να προηγηθεί η Πορτογαλία - η οποία ήθελε άλλα 3 γκολ - βολεύτηκαν και οι αμερικανοί και έκατσαν πίσω να κρατήσουν το μικρό εις βάρος τους σκορ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (27-06-14), pirateeeeeee (26-06-14)
Ε υπάρχει και το άλλο
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Όχι. Τα μεταξύ τους ματς δε μετράνε.
panahs7 (26-06-14), vasilis-thrylos7 (26-06-14)
Του κλάσανε τους όρχεις του Σουάρες, αναμενόμενο όμως. Δικό τους δημιούργημα είναι, ουτε καν ποδοσφαιριστής, λογικό να του τη χαρίζανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε βλακάκο εκφώνητη πονάνε τα μυαλά μας ρε. Ο Μπενταλέμπ παίζει στο κέντρο, όχι στο κέντρο της άμυνας.
Τελικά αύριο ξεκινάνε τα νοκάουτ ή έχει κενό;![]()
Αύριο έχει κενό. Σάββατο ξεκινάνε τα προημιτελικά.
panahs7 (26-06-14)
differance (26-06-14)
panahs7 (26-06-14)
Γκολ οι Βέλγοι παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες και πλέον ο 2ος θα βγει απ' το άλλο ζευγάρι που είναι στο 1-1 και περνάνε οι Αλγερινοί. Η Ρωσία θέλει μόνο νίκη...
Bookmarks