ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
VALVERDES_7 (25-06-14)
[YOUTUBE]tjqjEG4_3ko[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αν περάσουμε την Ρίκα με ποιο ζευγάρι διασταυρονωμαστε?
Sent from xperia z using smoke signals
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απίστευτο το σκηνικό....
Εγώ πάντως λέω να κόψουμε την μπάλα σε αυτά τα παιδιά που δεν μασάνε από τα ζόρικα προπονητιλίκια και πάνε να παίξουν μπάλα λίγο παραγωγικά.
Πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι προσπαθούσαν να σουτάρουν, να τρέξουν -ειδικά αυτό!- να ντριμπλάρουν και είχαν το θράσος να πάνε να βάλουν 2 γκολ!
Όλος ο κόσμος είδε πέρα από κάθε αμφιβολία αυτό που λένε όλοι οι Σοφοί: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ. Άρα λοιπόν έτσι μόνο μπορούμε να παίζουμε: αποκρουστικά. Όπως άλλες φορές. Όχι όπως χθες που χάλασε η συνταγή...
Γιατί για να παίξουμε έτσι χθες γύρισε ο κόσμος:
Με αποβολή του ογκόλιθου και επιβλητικού ΗΓΕΤΗ ΚΑΤΣΟΥΡ, με 2 αναγκαστικές αλλαγές, με τερελό ακούσιο κούνημα του φλίπερ.
Πολύ σωστά: πίσω από τον Κατσουράνη τί υπάρχει μωρέ; Ποιός Σάμαρης μωρέ;;;;;;
Μπαρμπα-Σάντος, ξέρεις εσύ: την ενδεκάδα για την Κοστα-Ρίκα θα την ξεκινήσεις ξανά από τον Κατσούρ έτσι;;
Άντε, κάτσε να χαρείς λίγο πριν φύγεις, μπας και παίξουμε λιγάκι θετικότερα στο μέλλον και φυτρώσει λίγο χορτάρι ξανά στα γήπεδά μας. Σιχτίρια πια με τους αργούς ξυλοκόπους και τα αγαπημένα των αντικειμενικών ΑΡΔ.\
Εγώ χθες είδα παιδιά να ΔΕΙΧΝΟΥΝ που έχουν γραμμένους ένα σωρό μ@λάκες και ξερόλες που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να αλλάζουμε τίποτα. Μην και θίξουμε το γόητρο της ΕΘνικής... Λες κι η ΕΘνική είναι ο Κατσουράνης και ο Σάντος.
Τέλος: ο πίτουρας ο Χελάκης που έκανε επιτυχία μόνο περιγράφοντας το 2004 και από εκεί και πέρα πολιτευόμενος μέσα από τον σταθμό του γράφει ειρωνικά "ωραίο αντιποδόσφαιρο παίζουμε"....
Ναι ρε παπάρα, χθες προκρίθηκες γιατί ακριβώς ΔΕΝ έπαιξες όπως συνήθως. Βγάλε λίγο την τσίμπλα μπας και δεις.
Σιχτίρια πια. Πάμε να γ@μήσουμε τα Κοσταρικανάκια.![]()
... there's no such thing as "too much"...
captain-cook (25-06-14), DaRkSaGa79 (25-06-14), differance (25-06-14), dtakis80 (25-06-14), IERO (25-06-14), kwtsios (25-06-14), metro (25-06-14), panahs7 (25-06-14), pf7 (25-06-14), pirateeeeeee (25-06-14), Red&White-Nick-7 (25-06-14), sabar77 (25-06-14), VALVERDES_7 (25-06-14), vasilis-thrylos7 (25-06-14), voskos_7 (25-06-14)
Όσλο
Ένας νορβηγός παίκτης του στοιχήματος έγινε πλούσιος χάρη στη δαγκωματιά που έριξε ο Σουάρες στον ιταλό συμπαίκτη του στον αγώνα Ιταλίας-Ουρουγουάης.
Πόνταρε 12 ευρώ στην πιθανότητα ο παίκτης της Ουρουγουάης να επαναλάβει το «κατόρθωμά» του και με την εκπληκτική απόδοση, πέρασε από το ταμείο για να εισπράξει 15.000 ευρώ.
«Έβλεπα το παιχνίδι και όταν αυτό συνέβη άρχισα να λαμβάνω μηνύματα από φίλους μου που ήξεραν ότι είχα ποντάρει. Άρχισα να γελάω. Είπα μέσα μου, είναι δυνατόν να έκανε πάλι το ίδιο;»
Ο ίδιος είπε ότι με τα χρήματα αυτά θα ταξιδέψει στην Βρετανία το φθινόπωρο για να παρακολουθήσει αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.
![]()
Sent from xperia z using smoke signals
Η διαφημιση ειναι καλη απ'οπου και αν ερχεται.
Προσωπικα μου αρεσει που ενας παικτης,που βρισκεται στις κορυφαιες θεσεις του παγκοσμιου τενις,αναφερει την Ελλαδιτσα την περιοδο που παιζει στην Αγγλια.θα μπορουσε να δηλωνει ποσο λυπαται για τα καημενα εγγλεζακια για να κερδισει την ευνοια των αγγλων.
Πολυ δυνατο εκ μερους του.
sabar77 (25-06-14)
Πολύ μεγάλη προσπάθεια και αγώνας εχθές. Ευτυχώς δεν επεσαν στην λούμπα του καφενείου με την μπάλα που πρέπει να παίζει η εθνική.
Η Ιταλία που το παίζει -τουλάχιστον- από το '60 έπαθε κάτι?
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕΕΕΕΕ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (25-06-14)
ρε παιδες εγω δεν ειδα θεαματικο ποδοσφαιρο απο την ελλαδα να πω την αληθεια μου. ιδια οπως τη βλεπω εδω και χρονια, απλα μετα το ενα μηδεν ανεβηκαν οι μαυροι και αφησαν τεραστια κενα πισω και βρηκαμε πολλους χωρους. Απο κει και περα τεραστια προκριση για την ομαδα, απορω πως μπορει να υπαρχουν οπαδοι της που γκρινιαζουν. Αυτη η εθνικη με ηγετες τον κατσουρανη και τον καραγκουνη εχει πετυχει σε δεκα χρονια οτι δεν ειχε πετυχει σε ολη της την ιστορια. Μπορει να μας αρεσει, μπορει να μη μας αρεσει, μπορει να μας ειναι αδιαφορο, αλλα ετσι ειναι.
Πιο πολυ ψυχη και λιγοτερη μπαλα ειδα και χθες, γνωμη μου πως το ματς φανηκε πιο ενδιαφερον σε σχεση με αλλα της εθνικης γιατι το διακυβευμα ηταν μεγαλο. Τεσπα αναμενω τωρα την επομενη ηττα για να ακουσω παλι το κραξιμο αυτων που τωρα πανηγυριζουν, για την ελλαδαρα που τους εκανε περιφανους, εχει πλακα αυτη η χωρα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (25-06-14)
έχε όμως υπόψιν σου για κάποιον άλλο (πχ. εμένα) μπορεί στην "καλή μπάλα" να δίνει έναν άλλον ορισμό. Εγώ λατρεύω τις ομάδες που τρώνε σίδερα, συμπεριφέρονται ομαδικά και παίζουν τρομερή άμυνα είτε αυτή λέγεται εθνική του Ρεχάγκελ, είτε Ιταλία, είτε Εθνική του Γιαννάκη, είτε Λιμόζ του Μάλκοβιτς...
Αυτό το πράγμα όλοι μπροστά να σκοράρουμε που το βλέπουμε πολύ στην Αφρική εμένα δεν μαρέσει...
Αυτή είναι η φιλοσοφία μας στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο πόλο εώς και στις πολεμικές μάχες εδώ και χιλιάδες χρόνια...
konax (25-06-14), metro (25-06-14), Rena (25-06-14), vasilis-thrylos7 (25-06-14)
Νομιζω οτι συμφωνω.
Το απιστευτο με τους Ελληνες σε ολα τα επαγγελματα ειναι οτι εκει που τα εχουν ολα γραμμενα where the sun don't shine,οταν θελουν κατι πολυ το πετυχαινουν και το κανουν καλα.
Χθες εγω ειδα ποδοσφαιριστες που δεν εχουν ιδεα τι κανουν και σε ποια θεση παιζουν,που ομως ηθελαν πραγματικα τη νικη και προσπαθησαν πολυ.Ενδεικτικο του τελευταιου ειναι και το οτι δεν εστησαν πουλμαν στο αντιπαλο τερμα,αλλα εκαναν επιθεσεις και εκαναν αρκετα σουτ (αλλο που κατεληξαν δοκαρια τα περισσοτερα).
Αξιζαν τη νικη χθες και το ειπαν ολοι -ελληνες και ξενοι.Αλλο που θα μας σπασουν τα νευρα τωρα και θα το τριβουν στη μουρη μας για τα επομενα 10 χρονια οι αποφοιτουντες του Γειλ και του Χαρβαρντ τυπου Χαριστεα.
ΥΓ:Μεγαλο πληγμα ο Κατσουρανης.Οσο και να θελει να τον δικαιολογησει καποιος, το καφριλικι του δεν τον αφηνει να παιξει σωστα.
Οσο εκνευριστικος και να ειναι ο Καραγκουνης και μεχρι τα 50 θα μπορει να προσφερει κατι στην εθνικη.Πραγματικα απο τους λιγους που σου δινουν την αισθηση οτι παιζουν με τη ψυχη τους για τη φανελα με το εθνοσημο.
dimace (25-06-14)
Bookmarks