ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ Ν ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ ΟΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ Ν ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ ΟΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά ο Τζόκοβιτς πρέπει να είναι ο νο1 υποστηρικτής, συνέχεια αναφορές
Μεγάλη Κ@ΥΛΑ να κερδίζεις την πρόκριση στους "16" ενός Μουντιάλ στο 90', απέναντι σε ένα άθροισμα καλών παικτών (γιατί ομάδα η Ακτή δεν είναι...) και μέσα σε ένα γήπεδο όπου ΟΛΟΙ είχαν πάει να δούνε Τουρέ(δες), Ντρογμπά, Ζερβίνιο κλπ.
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά. Είναι γνωστό ότι ΘΑΥΜΑΖΩ την Εθνική, επειδή εδώ και 10 χρόνια αποδεικνύει ότι οι πραγματικές ομάδες αποδίδουν καλύτερα από το άθροισμα των ικανοτήτων των μονάδων τους. Και το αποδεικνύει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Ή ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ Ή ΜΕ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ...
Ομαδικότητα παντού και όλα θα πάνε καλά!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ρε σεις όσο το σκέφτομαι με πιάνει νευρικό γέλιο. Πριν την 3η αγωνιστική, ήμασταν στον πάτο της λίστας των 32 στο σκοράρισμα και με... 1,5 γκολ περάσαμε στους 16! Δεν υπάρχουμε λέμε!!![]()
kwtsios (25-06-14)
Κάποιος να απαγάγει κατσουρανη και γκεκα γιατί θα κάνει καμιά μαλάκια ο σαντος
sent from my cave using smoke signals
8PYLOS (25-06-14), dtakis80 (25-06-14), Faithful (25-06-14), gre470 (25-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-06-14), kwtsios (25-06-14), panahs7 (25-06-14), pirateeeeeee (25-06-14), Rena (25-06-14), voskos_7 (25-06-14)
Αυτος ο Γατας ρε παιδια που κανει λεει τεχνικες αναλυσεις τι ειναι;; Και ποιος του δινει το authority να ξερει ποτε οι αποστασεις των παικτων εινΑι μεγαλες κ ποτε μικρες;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μετά το 2004. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα. Κατορθώσαμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία. Χρειάστηκε και η τύχη που δεν την είχαμε έως τώρα. Πιστεύω ότι αν αξίζεις κάτι ο Θεός στο δίνει.
Ετσι είναι ΜΕΓΑΛΕ Παπασταθόπουλε!
Και αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι τα νέα παιδιά (βλέπε Σάμαρη) μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να πάνε την εθνική ακόμη παραπέρα!!!ένα μεγάλο μπράβο σε όλους (πλην του Κατσουράνη) που κατέθεσαν και την ψυχή τους και με το τεράστιο πάθος που είχαν πήρα μια καθαρή νίκη-πρόκριση.....Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελικά φάνηκε ότι η ομάδα ΑΝ ο προπονητής την αφήσει μπορεί να παίξει και επιθετική μπάλα και όχι μόνο ταμπούρι!!!!Μπράβο και πάλι μπράβο μας κάνανε υπερήφανους και μας έδωσαν (εμένα τουλάχιστον) ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (25-06-14)
YΓ. εντωμεταξύ είδα 30 φορές την εικόνα για να εμπεδώσω οτι ήταν πέναλτι![]()
μπουφόν είσαι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχω δει στη ζωή μου και ελπίζω να σε βλέπω για αρκετά χρόνια ακόμα.
η ουρουγουάη πάντως άξιζε να περάσει έστω κι αν κάθεται βαρύ ότι δε θα ξαναδείς στο π.κ. τους πίρλο-μπουφόν.
η κολομβία απέδειξε ότι δεν είναι πρόστυχη ομάδα και μπράβο της.
Γούσταρα που πέρασε η Ουρουγουάη, ειδικά μετά το 3 καραγκιοζιλίκι του Κιελίνι, στο ίδιο παιχνίδι.
Ο Σουάρες, δάγκωσε πάλι, μεν, αλλά να πα να γαμηθούν: Να πεις, δεν έχουν υλικό, πάει στο διάλο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (25-06-14)
Σάντος: Είπα στους παίκτες πως δεν ήθελα να γυρίσω ακόμα στην Πορτογαλία.
Αυτά είναι λόγια για να πωρώσεις τους παίκτες! Φερνάντο είσαι τεράστιος!![]()
dtakis80 (25-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-06-14), panahs7 (25-06-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι πραμα ειναι αυτο ρε ππυστη μοιυ με τους ελληνες προπονητες να μην μπορουν ν πουν την λεξη ΠΕΝΑΛΤΙ, Πι ρε μΑλακες ΠΙ, ΠΙ ρε οχι Μπι, Πι γαμω το θεατρο μου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks