Rena (24-06-14)
Rena (24-06-14)
Μπραβο και παλι μπραβο και οταν παιζεις μπαλιτσα ανταμοιβεσαι ετσι ειναι!
ΕΛΛΑΣ ΟΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΕΕΕΡΕΕΕΕΕ
ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥΡΕ.........
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΑΝΟΥΜΕ
Ποια Ιταλία; Ποια Αγγλία;
ΙΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΛΑΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ απ τον
ΠΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω προβλημα στο γονατο μου. Οπως πεταχτηκα στ γκολ, νομιζω θα κοψα κανα συνδεσμο
Παει το γονατο ρεεεεεε.[/QUOTE]
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-06-14), Rena (25-06-14)
Βεβαια το πεναλτι δεν υπηρχε ποτε,αλλα δεν γαμιεται!
Drogba, λυπάμαι! Σάμαρης!😃
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Καληνύχτα αδέρφια.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ...
Ρε μάγκες δεν μπορούσε αυτή η ομάδα να κάνει την ξανθιά δίπλα μου να κλάψει...
Η μεγαλύτερη Ελληνίδα απόψε η φιλενάδα μου γέννημα θρέμμα Γερμανίδα.
Σας εχω συρει πολλα μαγκες αλλα εχετε τεραστια @@.
Μπραβο.
Αυτή τη φορά ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν δίκαιος. Δεν κοιμόταν όπως το 2004 ή και σε άλλες, κατά μας περιπτώσεις. Νίκησε ο σαφέστατα καλύτερος. Αυτή είναι η μαγεία της κωλόμπαλας αν την αγαπήσεις θα σε ανταμείψει. Η σημερινή νίκη άξιζε 5 ευρωπαϊκά σαν αυτά του 2004 γιατί ήταν ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ. Αξια και τσαμπουκαλίδικη, όχι χεσμεντέν και με τον αντίπαλο να σε βαζει στο τέρμα. Πίστεψες, έπαιξες ενάντια στις "ρήσεις" των ειδημόνων προπονητών που σε καταδίκασαν σε αμπαλίαση και το ποδόσφαιρο σε αντάμειψε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
dtakis80 (25-06-14)
Και τωρα παπαρα Σαντος στο επομενο ματς βαλε παλι το ΑΡΧΙΔΙ τον Κατσουκλανη,ξερεις εσυ ... και ασε εξω παιδια που πηραν την προκριση
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-06-14), panahs7 (25-06-14), Rena (25-06-14), VALVERDES_7 (25-06-14)
επαφη υπαρχει σιγουρα, αλλα ειναι ποιο πολυ ο σαμαρας να κλωτσαει το ποδι του ελαφαντιανου, παρα αυτος να κανει μαρκαρισμα. Ενταξει δεν γαμιεται, το αξιζαμε με τα 1000 και ας ηρθε και με μπερδεμα στα μπουτια. Ηταν αξιοι και πεξανε μπαλα. Και να μην περνουσανε, φτυσανε αιμα και παιξανε μπαλα, αυτο ηταν αρκετο. Ποιο ελκυστικοι θα ειναι στο κοινο με τετοιες εμφανισεις και αποκλεισμους, παρα αντιποδοσφαιρο και προκρισεις. Οι εγγλεζοι στο στριμ που συνηθως ειναι σνομπ και ειρωνες με μας, παραδεχονται την αξια νικη μας και την μαχητικοτητα μας.
Το τρολάρισμα των θεών στον ποδοσφαιρικό πλανήτη συνεχίζεται!!!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!![]()
captain-cook (25-06-14), Rena (25-06-14)
Φίλε σήμερα ήταν Θεικό Θαύμα... Εγινε ότι έπρεπε να γίνει. Ακόμη και οι παίχτες που δεν έπαιξαν σήμερα...
3 δοκάρια και να χάναμε? Ε όχι!
Αν δεν τρέχεις, δεν αλληλοκαλύπτεις και δεν παίζεις για την ομάδα δεν έχεις θέσει σε αυτήν την εθνική...
Πέναλτυ έχει γίνει στο αριστερό πόδι ψηλά όταν ετοιμάζεται να σουτάρει
Πάντα είμαι υπερήφανος που υποστηρίζω αυτήν την ομαδάρα!!!!!! Σε ΟΛΑ τα ματς χωρίς αύριο, τα δίνουν ΟΛΑ!!!
Μάγκες, συνεχίστε!!!!! Υπάρχουν πολλοί που χαίρονται με τη χαρά σας. Ένας απ' αυτούς είμαι κι εγώ.
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Μπραβο στην εθνικη η οποια ειναι ηδη επιτυχημενη με την προκριση στα νοκ αουτ.
Σημερα ημουν ικανοποιημενος ακομη κι αν μεναμε εξω. Δειξαμε διαθεση, παθος, θεληση για τη νικη και παιξαμε μπαλα. Με νεα παιδια που ειχαν διαθεση και οχι απομαχους και δημοσιους υπαλληλους.
Αυτη η σημερινη ομαδα αξιζει μεγαλο μπραβο. Ετσι και με την Κοστα Ρικα.
θα ηταν μεγαλη αδικια με βαση την εικονα μας στα 2 τελευταια ματς να μην παιρναμε εμεις την προκριση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks