με μουφα πεναλτι στους 16 και δεν γαμιεται
Χαχαχχαα γκοοοοοοοολλλλλλλλλλ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τελος στους 16
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι Ναιιιιιι ναιιιι
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΑ ΑΠΟΨΕ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Rena (24-06-14)
Να το το πειρατικο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Λοιπον παιδια τρια πραγματα θα σας πω για το ματς:
Ζερβινιό - ζερβινό και λιγο παραπανω ΖαρβινιΌ γαμω την πουτανα μας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πω μαλακα γκρεμιζεται η γειτονια
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (24-06-14)
Δε γίνονται αυτά παιδιά, δε γίνονται
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Αξια η Αιλλαδαιζα.
Φτυσιά στα μούτρα των "εγκριτων" προπονητών που πίστευαν ότι το αισχρό κατενάτσιο και το μισή φάση-ενα γκολ ήταν η μόνη λύση. Χύσιμο στα μούτρα καλύτερα. Η χώρα που έκανε τον ποδοσφαιρικό κόσμο να την σιχαθεί, ΜΠΟΡΟΥΣΕ. Μπορούσε και δεν την άφηναν. Είχε παίκτες αλλά οι κλίκες κυβερνούσαν.
Στα μούτρα όλων.
Εάν υποπτευθώ εθνικές υπερηφάνειες έχω πολλά να πω. Και πολύ σάλιο να φτύσω.
Δίκαια πρόκριση της Ελλάδας , καλύτερη των Αφρικανών, εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και την απουσία του Κατσουράνη (επιστρέφει μη χαίρεστε) και έπαιξε Μ-Π-Α-Λ-Α. Σκεφτείτε το ΠΡΙΝ πανηγυρίσετε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dtakis80 (24-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-06-14), vasilis-thrylos7 (24-06-14)
μαλακες ο σπυροπουλος ετοιμος για εμφραγμα ή εγκεφαλικο,το τι μαλακιες εχει αρχισει να λεει ονειρωξη![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κάπου ο σωκράτης γελάει.
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ
sadi (24-06-14)
Ρε μαλάκες, με τον Τζοελ Κάμπελ παίζουμε. Μονομαχία στο Ρεσίφε (Χολέμπας - Κάμπελ). Θα γίνει χαμός
ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και με Κοστα-Ρικα ολα ειναι πιθανα!
θα μας τρελανουν!
Bookmarks