vouke7 (25-06-14)
Παρατηρήστε τον Γκέκα που ΠΑΝΤΑ κάνει κίνηση και ΦΕΥΓΕΙ από εκεί που παει η μπάλα. Λυπηρό. Λυπηρό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
vouke7 (25-06-14)
Ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δε μας θελει ρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αεεε οχι ρε μαλακες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ποποοοοοοοοοοο ο αλλος αντι να την κοψει στο πεναλτι της στελνει παραλληλα,τραγικος
Εντάξει, δε γίνονται αυτά. Απλά δε μας θέλει απόψε, δε μας θέλει σήμερα που παίξαμε μπάλα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΟΓΙΔΙ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Να για κατι τέτοια υπολείμματα του αισχρου ποδοσφαίρου τρελλαίνομαι. Το παλικαρι πρωτα αφησε τη μπαλα να τη διωξει ζητώντας φάουλ, και μετα βρεθηκε μονος και ενω και μωρό θα γύρναγε πασα αυτος εκανε παραλληλο σουτ. Μεγαλος παικτης οντως.
dtakis80 (24-06-14)
ΒΛε λιγα φαλτσα ρε γιδα να γυρισει προς το τερμα η μπαλα που πας να παιξεις σποντα με αυτογκολ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γκολ Γκέκα τώρα.
ελα γκολ απο τον ΓΛΥΚΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ![]()
Τι ζωα ρε αφρικανοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μονο 3 λεπτα ρε??
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
πεναλτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ναι ρε
—John Lennon
ΠΕΝΑΛΤΙ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑχχαχααχΧα αχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχ
Πέναλτι !
Γαμώτο, άγχος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ωχ. Ωχ.
Bookmarks