κοιτα ρε
Οκ, τρίτο δοκάρι. Μουχαχαχαχαχα
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
κοιτα ρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
3ο δοκάρι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αναρωτιέμαι με ποιον κοιμήθηκαν οι μαύροι χθες βράδυ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γκεκας ρε πουστη Σαντος,Γκεκας ρε μαλακα ορσε
Σύμφωνα με αυτόν και τον Ρεχάγκελ οι Έλληνες δεν ειναι άξιοι να δημιουργήσουν πρέπει να πηγαίνουμε "καταστρέφοντας". Αυτός είναι και ο λόγος που δε βγαίνουν παίκτες με χαρακτηριστικά ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα. Ή απλα πετιούνται (Φετφατζίδης). Δεν χρειάζονται στους ηγήτορες.
consigliere (24-06-14)
Τόσο άστοχη τορογίδια σέντρα που παραλίγο να καταλήξει γκολ.
Και πάλι τορογιδια. Σαράντα χρονών θα φτάσει το παλικάρι, σεντρα δε θα μαθει να κανει.
Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Υπάρχει χρόνος και φυσικά οι δούλοι δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη.
Χαχαχαχαχα ο παπαρομανιάτης γουρλώνει μάτι. Σιγά ρε , το Τζαβέλλα ειδες;
Κριμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ποσους αιωνες εχει η ελλαδα να κανει τοσες ευκαιριες ρε...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απιστευτους αμυντικους εχουμε.Βλεπουν αντιπαλο σε θεση οφ σαιντ και τρεχουν να τον καλυψουν .
Faithful (24-06-14)
Τρομερη αλλαγη ο γκεκας. Δεν εχει καν ακουμπησει μπαλα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πωπω ο γλυκος ειναι φυλλο κ φτερο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε μαλακα τεσσερα μέτρα ειναι ο Σαμαράς, κεφαλιά δεν παίρνει;
Bookmarks