Η θέση ήταν του Χολέμπας. Τέσπα, πάμε γερά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σαμαρα τραβα σε κανα κομμωτηριο μωρη λουλου να κανεις παρεα στην Φουρειρα!
Νεϊμαρ Σίνιορ ο Λαδαροθ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ο σαμαρας παιζει το πουλακι του
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο καρακγουσγκουνης πρεπει να ειναι ο μονος παιχτης στο world cup που εκατσε να καθαριζει τον αφρο να μην του αλλαξει πορεια η μπαλα λολ.
Μπραβο χολερα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
tzinos (24-06-14)
Βγαλε οξω σαμαρα και ριξε μεσα τον κοντοσταμπελο φετφα να γινουμε εντελως βραζηλια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ροντεο το ματς
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
η ολυμπιακη αισθηση για λαζαρο ποιαν ειναι?? διοτι ακουγεται για μας. δεν ειναι χαλιας, αλλα ειναι λιγο καγκουρας
Με τη γκαντεμιά που μας δέρνει δεν πρέπει να κάνει άλλη αλλαγή ο Σάντος γιατί μπορεί να τραυματιστεί κάνας άλλος και να μείνουμε με 10.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
θελω 2-0 απο Σαλπιγγιδη με καρφωτη κεφαλια στην μαπα του Ντρογμπα![]()
Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!
2 δοκαρια,ελεος
ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks