Βαγγελα μεχρι το πρωι βλεπω να εχεις φιαξει μπατζετ ρεαλ
Και τωρα με 10 ειμαστε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βαγγελα μεχρι το πρωι βλεπω να εχεις φιαξει μπατζετ ρεαλ
Μπες ρε γμτ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τους κάνει πλακίτσα η Αιλαδδαιζα ώρες ώρες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Για σου ρε σαλπι νταβιδ γιδια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν εχουμε κεντρο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έλα! Φτου!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΡΕ ΚΑΛΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣΣΣΣΣ
ΧαχααχχαΧ γεια σου ρε λαζαρε νειμαρ
χαχαχαχαχαχα ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
μιλαμε οτι η Ελλαδα μπροστα στην ακτη μοιαζει βραζηλια!
τι χαλια ρε τα μαυρα?
βασιλης τορογιδης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΡΟΣΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ
χεσε μας ρε Καραγκουνη τυπαρα!
Bookmarks