και για του λογου του αληθες, 2 μαλακιες απο τον σαμαρα σε 5 λεπτα
ο χολεμπας κανει πολυ καλο παιχνιδι. Γενικα η αμυνα μασαει κουτουλια
ΜΠΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
βλεπω τον βαγγελα να ξεπουλαει φετος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΛΑΖΑΡΟΘ
Ω,ρε τι εχει χάσει η Ελασσ. Σαφέστατα καλύτερη από την ακτή, και ο Χριστοδουλόπουλος ΚΑΝΕΙ διαφορά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τι εκανε ο χριστοδουλοπουλος ρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γκολο οι κοκαινεσσσσς γεσσσσσζ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ποπο τραγικη η ακτη κ γκολ η κολομβια...αν εχεις τυχη διαβαινε
Αλλα 5 μύρια στην τιμή Μανωλά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γλυκο γλυκο, γλυκο μου τι εκανες γαμω το θεο μου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ο σαλπιγγιδης κουραζεται και ο σαμαρας ειναι κριαρι απο τα χειριστα, ΑΛΛΑ δεν μπορει να κανει αλλαγη ο σαντος πρι το 80 περιπου! Διοτι μετα δεν εχουμε αλλην και εαν τραυματιστει καποιος μενουμε νωρις με 10
Το καλύτερο χρονικό σημείο να κάνουμε το 2-0 και να κόψουμε τα πόδια των ελεφάντων και να θέλουμε μόνο 1 σε περίπτωση που το γυρίσουν τα τζαπώνια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks