sadi (24-06-14)
Αχαχαχχα.Ρε τι βλεπω.Θεοι πραγματικα.
Που ειναι ο Καραγκουνης?![]()
βαλε μεσα καπετανο ρε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χιστοδουλοπουλοθ λεμεεεεεεεε
Τα επαιξε η ακτη.Δε ξερουν αν ειναι ηθικο να νικησουν τον πανγεροντιακο.![]()
Ω ρε φιλε εξω κ ο καρνεζης
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραια χωρις τον καρνεζη θα παιξουμε καλυτερα.![]()
Ετσι κ γινει κανα λαθος και περασει η Ελλαδα θα αυτοκτονησει το ποδοσφαιρο ...
αααααα μπαινει κ ο γλυκος σαν μελι????![]()
Σακη η τιμη της κωμωδιας μεγαλωνει κανονισε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το αστείο είναι οτι η εθνική ΔΕΝ είναι ομάδα γερόντων. Σε καλή ηλικία είναι πολλοί από τους παίκτες της ποδοσφαιρικά. Εξαιρώντας Κατσουράνη, Καραγκούνη, Γίδη άντε Σαμαρά οι άλλοι βαστάνε. Το ζήτημα είναι οτι δεν έχει ποδοσφαιριστές.
Στο μεταξύ οι Αφρικανοί κλασικά , όπως πάντα κάνουν τα εύκολα αδύνατα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (24-06-14)
Κρατατε μια αλλαγη για τον καραγκουνη ρε θα πεθανει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sadi (24-06-14)
Γκολ κύριοι και κυρίες. Γκολ. Ετοιμαστείτε, θα πεσει γέλιο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αιντε γιδια ντροπη της μπαλας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks