γκολ η κολομβια
γκολ η κολομβια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε σεις αυτοι ψοφάνε. Δηλαδή και ο Καρνέζης απο την Ιαπωνία κουρασμένος είναι και του κανουν μασάζ στον κώλο;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (24-06-14)
sadi (24-06-14)
Γκολ κ η Κολομβια ... ελα ρε παιχτουρες λεμε![]()
sadi (24-06-14)
Κατι κουρασμενα παλικαρια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλα ψοφηηηηηηηηηηημιαααααααααααα
Θα περάσουμε![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
τι γινεται ρε πουστη μου αυτοι ειναι ψοφιοι ρε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αχαχαχαχα .Αυτος ξαπλωσε κιολας.
![]()
![]()
Α,να και ο αρχαίος Σπαρτιάτης στην εξέδρα, καλό δρακομπήχτουλο και λεει ο μαλάκας "ωραίος ως Έλληνας". Ρε αντε γαμηθείτε κλείνω τον ήχο μουλωχτοπαπάρηδες.
Αυτός ο Σαμαράς μαύρη τρύπα... Μην τρέξει
Βγαίνουμε αιφνιδιασμό και πάει προς τα πίσω
Γιατί κάθομαι και το βλέπω? Γιατί υποβάλω τον εαυτό μου σε τέτοια διαδικασία? Αφού τους βλέπω και μου σπάνε τα νευρά . Μια σέντρα δεν είναι ικανοί να βγάλουν , ένα κοντρόλ δεν μπορούν να κάνουν , μια πάσα της προκοπής , ένα κοντρόλ , έστω ένα πλάγιο .
sadi (24-06-14)
VALVERDES_7 (24-06-14)
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΥΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ 20
Που ειναι αυτος ο Μανος Σέργιος ο μαλάκας;
Τι κωλοφαρδη ομαδα ρε πουστη μου, να αποκλειστει και να γραφουνε "τους λυγισε η ατυχία, οι τραυματισμοι , κτλ".
Αυτοι κανουν σεντρα και δε φευγει απλα παπουτσι,φευγει ολο το ποδι.
![]()
sadi (24-06-14)
Bookmarks