Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
www.f1rstlap.com
kwtsios (24-06-14)
Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ
Ενας γνωστος μου στο facebook επαιξε στοιχημα στην Σουηδια -μαλλον- να δαγκωσει ο Σουαρεζ παιχτη με αποδοση 175.
![]()
sadi (24-06-14)
Καλά ρε μας κοροιδεύει ο ταβερνιάρης ? Ποιος χριστοδουλόπουλος?
Ο γνωστος μου εντελει λεει οτι το εκανε re-tweet απο εναν Σκανδιναβο δημοσιογραφο....
Αρβυλα φαινεται.
κατεβηκε η καφετερια-ουζερι με γελακια! Θα κανιυμε κοσμο να γελασει παλι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ωραιο γηπεδακι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Άντε πάμε και ό,τι βγει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ηχος και εικονα δεν ειναι συγχρονισμενα ρεεε
—John Lennon
Εγώ δε θεωρώ ότι η Ιταλία "στήθηκε". Θεωρώ ότι η Ιταλία δεν άξιζε να περάσει.
Κοίτα εμένα αυτές οι "συμπάθειες" ακόμα και προς την Εθνική Ελλαδας (ή Κύπρου) ξένες μου είναι, δεν πιστεύω σε πατριδογνωσίες και τέτοια. Αλλά και πάλι, για να πορωθώ μου φτάνει μια ομάδα, το ξέρεις δεν χρειάζομαι και δεύτερη. Αρα δε μιλάω για θέματα συμπαθειών ή αντιπαθειών, απλά λέω ότι κατα την άποψή μου δεν άξιζε να περάσει και καλώς δεν πέρασε.
Επιπλέον θεωρώ ότι η διαιτησία δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Αρχικά γιατί την αποβολη του Ιταλού εγώ αποβολή την είδα, και όποιος έχει ασχοληθεί με αθλητισμό μπορεί πολύ εύκολα να σας πει τι είδους κάταγμα κάνει το συγκεκριμένο χτύπημα. Απλά αγιάτρευτο. Για μένα ήταν κόκκινη, όπως και κάθε παρόμοιο χτύπημα,εσκεμμένο ή όχι. Δεν είναι δυνατόν να ρισκάρονται σωματικές ακεραιότητες ατιμώρητα.
Επίσης κόκκινη ήταν και του Σουάρεζ.
Τι εννοώ λοιπόν ο διαιτητής δεν έπαιξε ρόλο;
Είτε πριν είτε μετά την κόκκινη την ίδια άνευρη Ιταλία έβλεπα. Μαλλί, γυαλί, κι εσπρέσο στο λιλί. Έπρεπε να φάει γκολ για να παίξει μπάλα. Για μένα αυτό ήταν απαράδεκτο και θεωρώ ότι δικαίως έμεινε έξω, χωρίς να έχω καμιά αντιπάθεια για τους Ιταλούς. Ισα ίσα από την Ουρουγουάη την προτιμάω υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Παιζει και ο Θθθθθτεγνα ;;; Ωραια!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ζερβινιιιιοοοοοοοοοοοοο
—John Lennon
Α ρε μανωλα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
προφτασε τον ζερβινιοοο ο μανωλας...50.000.000 η τιμη του για οποιον ενδιαφεται πλεον.
—John Lennon
Και που είσαι Γιώργαρε!
Μη χαλιέσαι για μπάλα-αυτοκίνητο-διάσημους εκατομμυριούχους φίλε. Δεν ανήκουν στον πλανήτη μας, δε δίνουν μία για μας και δεν αξίζουν να δίνουμε μία γι' αυτους.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (24-06-14)
Bookmarks