celticfrost (24-06-14)
celticfrost (24-06-14)
pirateeeeeee (24-06-14)
στο Τζάμπο μπαίνουν μέχρι τώρα Αγγλία , μας σχόλασαν νωρίς οι Αλβιόνοι , οι Ισπανοί , άλλοι καλλιτέχνες , σπατσάρανε με το πινέλο και την παλέτα με τα χρώματα στο χέρι, η Κόζα Νόστρα πίσω στην Ρώμη. Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει με την Πορτογαλία , Κροατία με τους πολλούς και αυτοί , και θα δούμε τι θα κάνουν τα καμάρια μας , ενώ οι Ρώσοι δεν ξέρω αν εξακολουθούν να αναπνέουν , δεν θυμάμαι τον όμιλο.
Σε σημείο που στο διαμέρισμα μου κυματίζει σημαία της Ιταλίας, εδώ και χρόνια!
www.f1rstlap.com
Γερμανία Γαλλία οι σίγουροι .
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-06-14), pirateeeeeee (24-06-14)
βλεπω να ερχεται "μπισκοτο" στους πορτογαλογκανεζους απο τη γερμανια με αγαπη.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Παραιτήθηκε ο Πραντέλι!
www.f1rstlap.com
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-06-14)
Σοβαρα τωρα Χριστοδουλοπουλο?
Όπως πάντα στο ποδόσφαιρο για τους χαμένους υπάρχει η διαιτησία και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, οι νικητές συνεχίζουν.
Σαφώς και το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο, αλλά έχω πολλές ενστάσεις αν αυτή η Ιταλία που είδα, ακόμα και στη νίκη της επί της Αγγλίας (που τελικά δεν αποδείχθηκε και τιποτα σπουδαίο, πράγμα που ακυρώνει αρκετά σημεία αυτης της νίκης) ήταν για να κλαίς. Καμία σχέση με αληθινούς ποδοσφαιριστές που έβγαζε κάποτε αυτή η χώρα. Τι να πει ο Μαυρομάριος στον Ρόσι και τον Σκιλάτσι ακόμα, μη μιλήσω για Μπέτεγκα και ασπρίσει ο Βαλοτέλης. Τι να πει ο Πίρλο σε Μπρούνο Κόντι και Αντσελότι;
Εντάξει με τις "συμπάθειες" αλλά εγώ χάρηκα. Γιατί με τέτοιες ομάδες εξω οι ελπίδες (εστω και λίγες) για να δούμε καλή μπάλα και στα νοκ άουτ αυξάνονται.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks